ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ SUPERFOODS

Ο Τζόρντι Μπερτομέου όχι μόνο δεν τήρησε την εκεχειρία που υπήρχε με τον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά συνέχισε να ρίχνει... λάδι στη φωτιά.

Νέες προκλήσεις από τον Μπερτομέου κατά του Παναθηναϊκού Superfoods

Ο CEO της Euroleague προχώρησε σε δημόσια επίθεση κατά της οικογένειας Γιαννακόπουλου δείχνοντας την πρόθεσή του να μην τηρήσει την εκεχειρία που υπήρχε και να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Βέβαια η μεγαλύτερη ιεροσυλία που συνεχίζει να πράττει είναι το γεγονός ότι επιμένει να ξεχωρίζει την οικογένεια Γιαννακόπουλου από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Γεγονός αδιανόητο, αν σκεφτεί κανείς πόσα εκατομμύρια ευρώ έχει ξοδέψει η συγκεκριμένη οικογένεια προκειμένου να προσφέρει τόσο στο «τριφύλλι» όσο και στο μπάσκετ γενικότερα.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στο μεσοδιάστημα της εκεχειρίας, μέσα σε είκοσι ημέρες ο Τζόρντι Μπερτομέου είχε στείλει ακόμα δύο τιμωρίες. Μία που αφορούσε αποκλεισμό ενός ακόμα έτους, αλλά και 160.000 ευρώ πρόστιμο. Η δεύτερη ήταν πρόστιμο 250.000 ευρώ για μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Δ. Γιαννακόπουλου. Για την ακρίβεια, μέσα σε είκοσι μέρες... εκεχειρίας, ο Καταλανός πρόλαβε να τιμωρήσει με πρόστιμο 410.000 ευρώ τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ και μ' έναν ακόμα χρόνο αποκλεισμού.

Δηλαδή, την ώρα που ζητούσε να μη φύγει η ομάδα και τόνιζε ότι επιθυμία του είναι να τα βρουν οι δύο πλευρές και είχε υποσχεθεί ότι θα βρισκόταν κάποια λύση για τις τιμωρίες και θα έκανε κάποια σχετική τοποθέτηση, την ίδια στιγμή έστελνε τιμωρίες.

Παράλληλα είχε ζητήσει να πέσουν οι τόνοι και είχε υποσχεθεί ότι βρεθεί μία λύση ώστε να μην φύγει ο Παναθηναϊκός από την Euroleague. Μάλιστα έκανε λόγο ότι θα υπήρχε επίσημη τοποθέτηση για τη λύση του προβλήματος.

Αντιθέτως η σημερινή (19/5) τοποθέτησή του δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή του τοποθέτηση, με την οποία έριξε λάδι στη φωτιά.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου