ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

Ο Τζόρντι Μπερτομέου στην καθιερωμένη συνάντηση που κάνει με τους δημοσιογράφους στο Final 4 μίλησε για τον Παναθηναϊκό Superfoods και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τι είπε ο Μπερτομεου για Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο

Αναλυτικά όσα είπε...

«Ο Παναθηναϊκός ανήκει στην διοργάνωση και είναι πολύ λογικό να διαχωρίζουμε την ομάδα από την εσφαλμένη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της. Ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε λάθος και τιμωρήθηκε γι’ αυτό. Αυτό όμως, δεν έχει σε τίποτε να κάνει με την στάση των υπολοίπων συλλόγων απέναντι στην ελληνική ομάδα. Όλοι επιθυμούν την παραμονή του Παναθηναϊκού και όλοι καταδικάζουν τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε ο ιδιοκτήτης του. 

Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Σαφώς και αν ο κ. Γιαννακόπουλος θέλει να μιλήσουμε, είμαστε εδώ για να τον ακούσουμε. Ταυτόχρονα, όμως, μπορώ να σας πω ότι δεν έχουμε καμία ένδειξη αποχώρησής του ιστορικού αυτού συλλόγου. Είμαστε σε επαφή και συνεργαζόμαστε άψογα με τον πρόεδρο κ. Μάνο Παπαδόπουλο που βρίσκεται στο Βελιγράδι και προετοιμαζόμαστε στη λογική ότι τίποτε δεν θα αλλάξει σε σχέση με όσα ισχύουν από το καλοκαίρι του 2016, όταν και υπογράψαμε το σύμφωνο της 10ετούς συνεργασίας».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου