ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Παναθηναϊκός Superfoods – Κολοσσός Ρόδου…

Στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Από τη στιγμή που η τιμωρία που είχε επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τον ΕΣΑΚΕ στις 14 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε στις 14 Μαΐου, δεν ήταν δυνατό ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού Superfoods να μην βρεθεί στο γήπεδο για να δει το «τριφύλλι».

Ουσιαστικά, μετά και από αυτό καταρρίφθηκε ο… μύθος που λέει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν σέβεται τη δικαιοσύνη, με αφορμή το γεγονός ότι έδωσε το «παρών» σε τρία ματς της Euroleague, ενώ ήταν τιμωρημένος. Προφανώς και ο κ. Γιαννακόπουλος σέβεται τους νόμους και τους κανόνες και τηρεί τις τιμωρίες του. Αρκεί αυτές να μην είναι άδικες και παράλογα εξοντωτικές, όπως ήταν αυτή που του επέβαλε η Euroleague.

Συνεπώς, από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί το διάστημα της τιμωρίας που προαναφέραμε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε κανονικά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου, που ήταν κι η… εναρκτήρια για τα φετινά play off για τους «πράσινους».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου