ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα (14/5) η ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τρίμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα, την οποία σεβάστηκε και τήρησε απόλυτα, σε αντίθεση με την παράλογη, άδικη και εξοντωτική τιμωρία της Euroleague.

Ολοκληρώθηκε η τιμωρία του Δ. Γιαννακόπουλου που τηρήθηκε κατά γράμμα

Τέλος έλαβε σήμερα (14/5) η τρίμηνη ποινή απαγόρευσης εισόδου από τα γήπεδα της Basket League, την οποία είχε επιβάλει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στις 14/2. Επρόκειτο για μια τιμωρία την οποία ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ σεβάστηκε και τήρησε κατά γράμμα καθώς αυτούς τους τρεις μήνες δεν παρακολούθησε από κοντά κανέναν αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να βρίσκεται κανονικά στο πλευρό του «τριφυλλιού» στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League

Ουσιαστικά, μετά και από αυτό καταρρίφθηκε ο… μύθος που λέει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν σέβεται τη δικαιοσύνη, με αφορμή το γεγονός ότι έδωσε το «παρών» σε τρία ματς της Euroleague, ενώ ήταν τιμωρημένος. Προφανώς και ο κ. Γιαννακόπουλος σέβεται τους νόμους και τους κανόνες και τηρεί τις τιμωρίες του.

Αρκεί αυτές να μην είναι άδικες και παράλογα εξοντωτικές, όπως ήταν αυτή που του επέβαλε η Euroleague. Να θυμίσουμε πως  η Αρχή της Βαρκελώνης είχε τιμωρήσει τον ισχυρό άνδρα των «πράσινων» με αποκλεισμό ενός έτους από τα γήπεδα, επειδή υπερασπίστηκε την οικογένειά του απέναντι στις ύβρεις και τις απειλές των Τούρκων χούλιγκαν στο διαδίκτυο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Μαρτίου