ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είχε ενημερώσει πως από εδώ και πέρα θα καταγγέλλει κάθε έκνομη συμπεριφορά της ΚΑΕ ΟΣΦΠ και των ιδιοκτητών της κάτι που έγινε με αποτέλεσμα την κλήση σε απολογία των αδερφών Αγγελόπουλων.

Καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι απολογία για Αγγελόπουλους

Μετά το… νέο σόου που είχαν δώσει στον Πειραιά για ακόμα μια ήττα τους, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε κάνει σαφές πως πλέον δεν πρόκειται να αφήσει σε… χλωρό κλαρί κάθε έκνομη ενέργεια των «ερυθρόλευκων». Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, λοιπόν, μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΟΣΦΠ εναντίον της ΕΟΚ και της ΚΕΔ στις 13 Φεβρουαρίου 2018, για τους διαιτητές του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, είχε κάνει καταγγελία για δυσφήμιση και πως η ανακοίνωση αυτή θα έπρεπε να επιφέρει την τιμωρία των ιδιοκτητών των «Ερυθρόλευκων».

Όπως επισημαίνεται, η συγκεκριμένη ανακοίνωση υποκινεί σε πράξης βίας από τη στιγμή που επιτίθεται σε ΕΟΚ και ΚΕΔ και από την πλευρά του «τριφυλλιού» εκτιμάται πως θα πρέπει οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος να τιμωρηθούν με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για έναν χρόνο αλλά και με χρηματικό πρόστιμο. Η καταγγελία ενεργοποίησε τον Αθλητικό Δικαστή που κάλεσε σε απολογία τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, όπως και την ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θα γίνει στις 18 Μαΐου με υπόμνημα…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου