«ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχάρη με μήνυμα του στο instagram τον Μάκη Αγγελόπουλο, μετά την κατάκτηση του Basketball Champions League από την ΑΕΚ

«Μεγαλύτερη βαρύτητα τα συγχαρητήρια από τον Γιαννακόπουλο»

«Όταν αγαπάς και σέβεσαι το άθλημα και επενδύεις με συνέπεια δεδομένα θα έρθουν και οι επιτυχίες... Μπράβο Μάκη» έγραψε χαρακτηριστικά.

 Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ σχολιάζοντας τα συγχαρητήρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τόνισε σε δηλώσεις του στη Nova: «Εμείς για τι παλεύουμε; Οι παράγοντες ζητούν την κοινωνική καταξίωση. Οι άλλοι είναι επαγγελματίες. Οι παίκτες, οι προπονητές, οι διαιτητές.

Μόνο ο κόσμος συμμετέχει για την αγάπη και οι παράγοντες που ψάχνουν την καταξίωση μέσα από μία επιτυχία. Όταν αυτή έρχεται από ένα μέλος της οικογένειας που έχει προσφέρει τα μεγαλύτερα ποσά στο ελληνικό μπάσκετ και έχει δημιουργήσει μία ομάδα με τους περισσότερους τίτλους, τότε έχει μεγάλη βαρύτητα και σημασία».

Όσο για τη Euroleague, υπογράμμισε: «Η EuroLeague δεν έχει τα αθλητικά κριτήρια που υπερασπιζόμαστε. Η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι κατάκτηση. Δεν είναι κάτι που το έχεις εκ των προτέρων».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Μαρτίου