ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ FIBA»

Ο Γιώργος Βασιλειάδης τοποθετήθηκε για την κόντρα που υπάρχει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ξεκαθαρίζοντας ότι είναι με την πλευρά της ΕΟΚ και της FIBA.

Βασιλειάδης: «Είμαστε με την Ομοσπονδία και τη FIBA»

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο Υφυπουργός Αθλητισμού:

«Είναι μία μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και περιμένουμε όλοι τον τελικό. Σε αυτό το γήπεδο το ελληνικό μπάσκετ έχει ζήσει μεγάλες στιγμές και με την Εθνική και με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στην ΚΑΕ ΑΕΚ και στους εργαζόμενους του ΟΑΚΑ για το αποτέλεσμα. Αυτό μας δίνει και το στίγμα για το τι πρέπει να δούμε και την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Βασιλειάδης, προτού αναφερθεί στον τελικό της Κυριακής (6/4):

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Μονακό είναι μία πολύ καλή ομάδα, το είδαμε και στον πρώτο ημιτελικό. Στον τελικό όλα είναι ανοικτά, όλα γίνονται. Με την βοήθεια και του κόσμου, η ΑΕΚ έχει ελπίδες και μπορεί να οδηγήσει σε γιορτή τους Έλληνες».

Σχετικά με την συνάντηση που είχε με τον Πάτρικ Μπάουμαν, ο Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε: «Είμαστε σε ανοικτή επικοινωνία με την FIBA. Ζούμε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι μία κομβική περίοδος. Ως κυβέρνηση, έχουμε πάρει κάθε πρωτοβουλία για να λύσουμε το ζήτημα. Η θέση μας είναι με την Ομοσπονδία και την FIBA. Πρέπει να βρεθεί άμεσα μία λύση πάντως».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου