ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!

Τελειωμό δεν έχουν οι προκλήσεις από πλευράς Euroleague σε βάρος του Παναθηναϊκού, αφού άνοιξαν πειθαρχική διαδικασία για τη δήλωση του Μάνου Παπαδόπουλου μετά το Game 3 με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη…

Το τερμάτισαν από την Ευρωλίγκα!

Όλη η Ευρώπη είδε τη «σφαγή» που έγινε στη Μαδρίτη, με τον Παναθηναϊκό να… ληστεύεται από τους διαιτητές και να στερείται έτσι ένα «break» που άξιζε περίτρανα. Ο Μάνος Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως στο «τριφύλλι» αναρωτιούνται αν έχει… νόημα να κατέβουν στο τέταρτο ματς της σειράς μετά τα όσα είδαν. Παράλληλα, ο Μάνος Παπαδόπουλος αναζητούσε όλη την ημέρα τους αξιωματούχους της Ευρωλίγκας και τον υπεύθυνο διαιτησίας, Στόουκς, για να εκφράσει τη δυσαρέσκεια των «πράσινων» για όσα έγιναν την Τετάρτη.

Εκτός από το γεγονός ότι κανείς δεν… εμφανίστηκε για να του απαντήσει, ένας εκ των υπαλλήλων της διοργανώτριας αρχής τον ενημέρωσε πως δεν έχει πλέον το δικαίωμα να κάθεται στον πάγκο της ομάδας. Μια θέση που έχει εδώ και 27 χρόνια, την οποία σε μια πρωτοφανής επίδειξη ασέβειας και συμπλεγμάτων με τον Παναθηναϊκό, η Ευρωλίγκα θέλει να του τη στερήσει.

Το… κορυφαίο όλων, όμως, είναι το γεγονός πως οι άνθρωποι της Euroleague… τερμάτισαν τα γραφικόμετρα και έσπασαν όλους τους δείκτες μέτρησης κόμπλεξ που μπορεί να υπάρχουν, με την αμέσως επόμενη ενέργειά τους. Άνοιξαν πειθαρχική διαδικασία για τη δήλωση που έκανε ο Μάνος Παπαδόπουλος αμέσως μετά το τέλος του τρίτου ματς της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πολύ πιθανό να ανοίξουν κι άλλη πειθαρχική διαδικασία, μετά το 2-2 που ετοιμάζεται να κάνει αύριο ο Παναθηναϊκός! Για τέτοιο… πρόβλημα μιλάμε!  

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Μαρτίου