ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Σε μία ακόμα κίνηση η οποία αποδεικνύει το κόμπλεξ του απέναντι στον Παναθηναϊκό και την… μικρότητά του ως προσωπικότητας προχώρησε ο Τζόρντι Μπερτομέου, αυτή τη φορά απέναντι στον Μάνο Παπαδόπουλο

Απαγόρευσαν στον Παπαδόπουλο να κάθεται στον πάγκο

Το βαρέλι δεν έχει πάτο για την διοργάνωση της Euroleague η οποία έχει χάσει παντελώς την σοβαρότητα και την αξιοπιστία τους εξαιτίας του τεράστιου κόμπλεξ που «κουβαλάει» ο Τζόρντι Μπερτομέου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Με μία ακόμα «κίνηση» της που αν μη τι άλλο προσβάλει σε υπέρτατο βαθμό τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Κάποιος… υπάλληλος της Euroleague ενημέρωσε τον παράγοντα του Παναθηναϊκού, ένα εκ των παλαιοτέρων παραγόντων στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, πως πρέπει να αλλάξει θέση στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Του εξήγησαν πως είναι… παράτυπο να κάθεται στην θέση που κάθεται εδώ και 27 ολόκληρα χρόνια, απαιτώντας του να κάτσει μακριά από τον πάγκο.

Ουσιαστικά ο Τζόρντι Μπερτομέου με την απόδειξη του…. μικρού του χαρακτήρα θέλησε να απαντήσει στις χθεσινές δηλώσεις του Μάνου Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος παράγοντας αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού δήλωσε πως «Υπήρξαν περίεργες αποφάσεις σε πολύ εύκολες και καθαρές φάσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι αν όλα είναι προαποφασισμένα» και αυτό τους … πόνεσε.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου