ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ EUROLEAGUE Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (PHOTOS)

Ο Παναθηναϊκός ανέθεσε σε δικηγορικό γραφείο στην Ισπανία την κατάθεση αγωγής κατά της Euroleague για διαφυγόντα κέρδη, αφού η διοργανώτρια αρχή δεν έχει πληρώσει τις 681.910 ευρώ που έπρεπε να καταθέσει ως τις 15 Απριλίου.

Έκανε αγωγή στην Euroleague ο Παναθηναϊκός (photos)

Μέγα θέμα έχει προκληθεί σε όλη την Ευρώπη από τα όσα κάνει η Euroleague το τελευταίο διάστημα, διατρανώνοντας την εμμονή και το «κόλλημα» που έχει με τον Παναθηναϊκό Superfoods και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Η Ευρωλίγκα δεν έχει πληρώσει τις 681.910 ευρώ, ως όφειλε να κάνει ως τις 15 Απριλίου, για τις 19 νίκες που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στη regular season της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός προφανώς και δεν γινόταν να το αφήσει αυτό να… περάσει έτσι. Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα snda.gr, οι «πράσινοι» έχουν αναθέσει σε ισπανικό δικηγορικό γραφείο να τους υπερασπιστούν στη συγκεκριμένη ενέργεια. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λοιπόν, κατέθεσε αγωγή εναντίον της Euroleague, εξηγώντας το γιατί είναι παράνομη η συγκεκριμένη ενέργεια και ζητά να μπουν στους λογαριασμούς της εντός 72 ωρών τα συγκεκριμένα χρήματα. Σε διαφορετική περίπτωση, η υπόθεση θα προχωρήσει ακόμα περισσότερο νομικά.

Το περιεχόμενο της αγωγής:

«Αγαπητοί κύριοι,

Σας γράφουμε εκ μέρους και ως νόμιμοι εκπρόσωποι του πελάτη μας, Παναθηναϊκού Superfoods ΒC.

Μας παρασχέθηκε επίσημη απόδειξη της ύπαρξης μη εκπληρωμένου χρέους που οφείλεται από εσάς στους πελάτες μας ύψους 681.910 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό προκύπτει και από την απόδειξη που επισυνάπτεται μαζί με όλες τις λεπτομέρειες.

Το Άρθρο 9 της συμφωνίας μεταξύ των συλλόγων που επιτρέπει στην Euroleague να παρακρατεί ποσά λόγω χρηματικού προστίμου δεν έχει εφαρμογή εδώ γιατί: α) το πρόστιμο δεν είναι τελικό, αφού εκκρεμούν νέες εφέσεις και β) η Euroleague έχει ήδη δεσμεύσει το ποσό των 300.000 ευρώ ώστε να εγγυηθεί πως δεν θα υπάρξουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Έτσι, η Euroleague πρέπει να πληρώσει το πλήρες ποσό στο χρονικό διάστημα που αναφέρεται.

Προκειμένου να αποφευχθεί η έναρξη των νόμιμων διαδικασιών εις βάρος της Euroleague, σας ζητούμε α) να πληρώσετε τις 681.910 ευρώ μέσα στις επόμενες 72 ώρες από τη στιγμή που θα λάβετε τη συγκεκριμένη επιστολή ή β) να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ίδιο διάστημα, ώστε να βρούμε έναν φιλικό τρόπο για να εκπληρωθεί εξ ολοκλήρου το χρέος.

Αν ο πελάτης μας δεν λάβει πλήρη ικανοποίηση όσων ζητούμε ή δεν επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τότε έχουμε εντολή από τον πελάτη μας να ξεκινήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες εναντίον της εταιρίας σας, ζητώντας την αποπληρωμή του χρέους 681.910 ευρώ, συν τα πρόσθετα ποσά που μπορεί να προκύψουν στο εξής. Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι θα ζητήσουμε επίσης από το δικαστήριο την πληρωμή των εξόδων καθυστέρησης, καθώς και τα έξοδα της διαδικασίας».

Δείτε τα σχετικά έγγραφα…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Μαρτίου