ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ»

Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος μίλησε για τον τρίτο αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Παναγιωτόπουλος: «Θα διορθώσουμε αυτά που ορίζουμε εμείς»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο. Στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κάναμε λάθη, που έδωσαν αέρα στη Ρεάλ. Τα παιδιά είχαν τρομερή διάθεση να ακολουθήσουν το πλάνο. Ήμασταν συγκνεντωμένοι και πρώτοι σε όλες τις μπάλες. Μας μένει, πέραν του αποτελέσματος που μας πικραίνει, ότι συνεχίζουμε, έχουμε ένα παιχνίδι να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε. Πιστεύω πως έχουμε πολλές πιθανότητες να το πάρουμε.

Αυτά που ορίζουμε εμείς είναι η συγκέντρωση και κάποια τακτικά κομμάτια. Δεν έγιναν λάθη στο τέλος. Αυτά που ορίζουμε εμείς μπορούμε να τα διορθώσουμε και θα το κάνουμε. Δείξαμε ποιος είναι ο χαρακτήρας της ομάδας, αυτό κρατάμε και με αυτή την εικόνα κινούμαστε. Θέλουμε να δώσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για να πάρουμε το παιχνίδι» και συμπλήρωσε λέγοντας:

«Ο Γιουλ ήταν μια χαρά, έβαλε δύο δύσκολα σουτ. Το ξέραμε, δεν ήταν έκπληξη. Ήμασταν έτοιμοι. Έδωσαν αέρα και αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει για 40'. 

Έχουμε μια τεράστια μάχη ακόμα. Το μάθαμε αυτό. Πρέπει να αντιληφθείς τι έχει γίνει και να κοιτάξεις την επόμενη μέρα. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε. Η ομάδα έχει πίστη στα παιδιά και στην ομάδα. Θα δώσουμε το 1000% για να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Οι παίκτες κάνουν το παιχνίδι. Ο Γιουλ και ο Κάρολ έχουν αυτές τις ικανότητες. Το θέμα είναι πως όταν είμαστε σωστοί τακτικά, παίρνουμε δύναμη. Θα βελτιώσουμε ό,τι μπορούμε ατομικά. Είναι θέμα προσπάθειας και συγκέντρωσης. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου