ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΙ «ΤΡΙΓΜΟΙ» ΣΤΗ EUROLEAGUE!

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ζει στον κόσμο του, ωστόσο το γεγονός ότι οδηγεί τη Euroleague στον γκρεμό γίνεται θέμα σε όλη την Ευρώπη

 

Θέμα και στην Ισπανία οι «τριγμοί» στη Euroleague!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και ισπανικά ΜΜΕ κάνουν θέμα τα προβλήματα που υπάρχουν στη Euroleague, με τη «Libertad Digital» να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «το μέτωπο της Euroleague δεν είναι αρραγές αλλά παρουσιάζει ρήγματα».

Στο δημοσίευμα της γίνεται φυσικά ιδιαίτερη αναφορά στην επιθυμία που εξέφρασε ο Παναθηναϊκός Superfoods να αποχωρήσει από τη διοργάνωση και στους δύο βασικούς λόγους που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση. Ο πρώτος είναι η οικονομική αδιαφάνεια κι η απόκρυψη πληροφοριών όσον αφορά στα έσοδα κι ο δεύτερος η διαιτησία που έχει προκαλέσει πολλά παράπονα.

Το ισπανικό Μέσο επικαλούμενο πηγές αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπλοφάρει κι ότι είναι διατεθειμένος να τεντώσει το σχοινί για να δικαιωθεί, ενώ τονίζει ότι η διοργάνωση, εν όψει αναζήτησης χορηγών, χρειάζεται να έχει εξαιρετικo brand name, κάτι που θα καταστεί ανέφικτο, αν εξακολουθήσουν να υπάρχουν φωνές για τη διαιτησία, αν το οικονομικό κομμάτι παραμείνει στα σκοτάδια και αν μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό βγει από τη διοργάνωση.

Επίσης, υπογραμμίζεται ότι μια πιθανή αποχώρηση του «τριφυλλιού» θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις κι ότι η πόρτα προς την έξοδο θα ανοίξει και για άλλους συλλόγους! Άλλωστε, στο κείμενο γίνεται λόγος ακόμα και για ενδεχόμενο «σχίσμα», το οποίο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Όπως είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός που είναι δυσαρεστημένος από τις κινήσεις του Μπερτομέου, έστω κι αν -προς το παρόν- είναι ο μόνος που έχει βγει μπροστά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου