ΤΟ... ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Ο ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ!

Παρά την όμορφη νυχτερινή ζωή της Βαρκελώνης, ο Τζόρντι Μπερτομέου Σάββατο βράδυ προτίμησε να στείλει τη νέα τιμωρία που επέβαλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αντί να... βγει για διασκέδαση.

Το... κόμπλεξ του αιώνα με τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο ο Μπερτομέου!

Η… εμμονή της Ευρωλίγκας με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό δεν έχει προηγούμενο. Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στην… πρεμούρα που έχουν στην Ευρωλίγκα για τους «πράσινους» και τον διοικητικό ηγέτη τους, κάτι που φάνηκε και από το πόσο… γρήγορα κινούνται καθημερινά έτσι ώστε να επιβάλουν τιμωρίες πάσης φύσεως και εκτός κάθε λογικής, αλλά αυτό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου ξεπερνά κάθε προηγούμενο!

Μιλάμε για… επικές στιγμές δράσης του Τζόρντι Μπερτομέου και των συνεργατών του. Διότι προτίμησαν να περάσουν το Σαββατόβραδό τους εργαζόμενοι κι αναζητώντας την τιμωρία που θα επιβάλλουν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παρουσία του στο Game 2 του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ. Μια τιμωρία που έφτασε με… κάθε επισημότητα ως έγγραφο στους «πράσινους», στις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου και μάλιστα με την υπογραφή του CEO της Ευρωλίγκας που κάνει πλέον πασιφανές το… πρόβλημα που έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό.

Ο άνθρωπος, δηλαδή, που έχει αποδειχθεί παντελώς ανίκανος να διοικήσει μια διοργάνωση που θα έπρεπε να είναι κορυφαία, που κάθε εβδομάδα βλέπει όλες τις ομάδες να διαμαρτύρονται για τους διαιτητές και τις συνθήκες ανταγωνισμού (πλην των δυο-τριών μόνιμα ευνοημένων που όλοι γνωρίζουμε ποιες είναι), ο άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει ότι με αυτά που κάνει μόνο κακό προκαλεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, προσπαθεί να… αποδείξει πως εργάζεται για το καλό του αθλήματος. Με ποιο τρόπο; Μα παρακολουθώντας νυχθημερόν τις κινήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε να επιβάλλει… τιμωρίες.

Έτσι, λοιπόν, ο ίδιος ο Τζόρντι Μπερτομέου με περίσσιο θράσος υπογράφει το νέο έγγραφο που καλεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πληρώσει 180.000 ευρώ για το γεγονός ότι βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, έτσι ώστε να δει την ομάδα στην οποία επενδύει χρόνο, ενέργεια και δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Συνολικά τα πρόστιμα που έχει επιβάλει στον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ ο… συμπλεγματικός, με τον Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό, Μπερτομέου έχουν φτάσει στις 420.000 ευρώ. Μια ακόμα απόδειξη πως προσπαθεί να δημιουργήσει ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν, έτσι ώστε να καλύψει τη δική του ανικανότητα και αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, με τις τελευταίες «φωνές» όλων των ομάδων για τα… καθέκαστα από τους «γκρι» να τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα….

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Απριλίου