ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ!

Στο φύλλο αγώνα της χθεσινής αναμέτρησης της Euroleague αναφέρεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πλησίασε στο ημίχρονο τους διαιτητές και διαμαρτυρήθηκε με ανάρμοστη έκφραση, κάτι που είναι ψέμα – Διαβάστε όλη την αλήθεια.

Ψεύδονται οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα!

Ο «πόλεμος» της Euroleague και των ανθρώπων της εις βάρος του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Πέραν των άλλων γίνονται επιθέσεις με ψεύδη.

Συγκεκριμένα, οι διαιτητές του Game 2 με την Ρεάλ έγραψαν στο φύλλο αγώνα πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ βρέθηκε μπροστά από τη φυσούνα των αποδυτηρίων τους μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τους είπε μια ανάρμοστη έκφραση, με αφορμή τις 20 βολές που εκτέλεσαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, κάτι βέβαια μη αληθές.

Η αλήθεια είναι πως βρέθηκε έξω από τη φυσούνα και σε ήρεμο τόνο απευθύνθηκε σε έναν από τους τρεις λέγοντάς του: «Μα 20 βολές σε ένα ημίχρονο;».

Μάλιστα, από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα των «πράσινων», τονίζεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πει το παραμικρό για αυτή τη σάπια διοργάνωση» αλλά το μόνο που είπε απευθυνόμενος σε έναν από τους τρεις διαιτητές σε ήρεμο τόνο, ήταν: «Μα 20 βολές σε ένα ημίχρονο...»; Και κατόπιν αποχώρησε.

Προφανώς και οι τρεις διαιτητές Ράντοβιτς, Μπελόσεβιτς και Μπολτάουζερ κινούνται στα πλαίσια αυτών που τους ορίζουν θέλοντας να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, γράφοντας ψέματα.  Όπως αναφέρουν «κύκλοι» της Euroleague αυτό θα είναι η αιτία να κληθεί εκ νέου από τον… «Ανεξάρτητο» (;;;;;) Αθλητικό Δικαστή της διοργανώτριας Αρχής.

Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου