ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ (ΜΑΣ) ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗ EUROLEAGUE

Πρωί- πρωί έπιασαν δουλειά στη Euroleague και με επιστολή ζήτησαν εξηγήσεις από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παρουσία του στο Game 2 με την Ρεάλ εντός 24ων ωρών.

Δεν σταματούν να (μας) δουλεύουν στη Euroleague

Εντάξει, δεν μπορούμε να πούμε κάτι για την εργατικότητα των ανθρώπων της Euroleague. Ειδικά ή μάλλον αποκλειστικά όταν το θέμα αφορά στον Παναθηναϊκό και προσωπικά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, είναι απίκο.

Το instagram του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ βρίσκεται από 24ωρη παρακολούθηση από τα «τσακάλια» του Μπερτομέου, μήπως βρουν κάτι επιβαρυντικό, ενώ και στον χθεσινό αγώνα του «τριφυλλιού» με την Ρεάλ τα «λαγωνικά» του νομικού τμήματος είχαν καρφωμένα τα μάτια τους στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να τον εντοπίσουν. Ε, και τον εντόπισαν. Αλίμονο, δεν μπήκε κρυφά στις εξέδρες για να δει την αγαπημένη του ομάδα. Αυτή στην οποία έχει επενδύσει κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια.

Το νομικό επιτελείο του Τζόρντι ξύπνησε πολύ νωρίς σήμερα το πρωί και έστειλε επιστολή στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να απολογηθεί για την παρουσία του στο γήπεδο. Μετά τα δύο πρόστιμα που έχει ήδη επιβάλλει (60 και 120 χιλιάδες) ετοιμάζεται για νέο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου