ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 120.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΣ EUROLEAGUE ΣΤΟΝ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

Μόνο με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ασχολούνται στην Euroleague, καθώς μέσα σε 36 ώρες άνοιξαν πειθαρχική διαδικασία και… πρόλαβαν να βγάλουν απόφαση επιβάλλοντάς του πρόστιμο της τάξης των 120.000 ευρώ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 120.000 ευρώ πρόστιμο της Euroleague στον Δ. Γιαννακόπουλο

Σε χρόνο ρεκόρ πρόλαβε η Euroleague να ανοίξει πειθαρχική διαδικασία εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την παρουσία του στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς με την Ρεάλ. Η… παράνοια του Τζόρντι Μπερτομέου με τον Παναθηναϊκό και τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ είναι απίστευτη, καθώς μέσα σε 36 ώρες άνοιξε πειθαρχική διαδικασία και… πρόλαβαν τα όργανά του να βγάλουν απόφαση επιβάλλοντάς του πρόστιμο της τάξης των 120.000 ευρώ! Και να σκεφτεί κανείς πως βρισκόμαστε εν μέσω πλέι οφ, αλλά μάλλον στην Euroleague δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέραν του να εξοντώσουν τους «πράσινους»! Σε άλλες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα σε αυτή της έφεσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά της πρωτόδικης απόφασης της τιμωρίας του ενός χρόνου αποκλεισμού, έκαναν ένα μήνα να βγάλουν απόφαση και τώρα το έκαναν σε 36 ώρες!

Παράλληλα στη Euroleague άνοιξαν χθες πειθαρχική διαδικασία για τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το Game 1 με τη Ρεάλ, προβάλλοντας ως αίτιο το πολυπληθές κοινό στις εξέδρες, διατεινόμενοι ότι παραβιάστηκαν οι κανόνες ασφάλειας και χωρητικότητας του γηπέδου! Mάλιστα πρόλαβαν να στείλουν και επιστολή μέσω της οποίας προειδοποιούν ότι αν επαναληφθεί θα υπάρξει «βαριά» τιμωρία! Άλλη μια απόδειξη ότι στη Euroleague ασχολούνται μόνο με τον Παναθηναϊκό...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Απριλίου