ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ EUROLEAGUE: ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΑΚΑ!

Στην μοναδική ατμόσφαιρα της Τρίτης που άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη, η διοργανώτρια Αρχή απαντά με πειθαρχική διαδικασία για το πολυπληθές κοινό στις εξέδρες και «παραβίαση των κανόνων της ασφάλειας», καθώς και με νέα πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού

Νέα πρόκληση της Euroleague: Στο στόχαστρο Γιαννακόπουλος και ΟΑΚΑ!

Την ώρα που ολόκληρη η Ευρώπη παραμιλά με την τρομερή ατμόσφαιρα που επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, η Eurolaegue απαντά και πάλι με εμπάθεια, μένος και στοχοποίηση της έδρας του «τριφυλλιού». Η διοργανώτρια αρχή άνοιξε φάκελος τιμωρία του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, προβάλλοντας ως αίτιο το πολυπληθές κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες, διατεινόμενοι ότι παραβιάστηκαν οι κανόνες ασφάλειας και χωρητικότητας του γηπέδου.

Η Euroleague συνέταξε έκθεση, με φωτογραφίες και βίντεο του πρώτου αγώνα των play offs με τη Ρεάλ αναφέροντας ότι τα μέτρα ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δεν ήταν επαρκή και δεν ακολούθησαν επακριβώς τις διατάξεις των κανόνων για την χωρητικότητα και την ασφάλεια, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι υπήρχε κόσμος τόσο στις σκάλες όσο και στις εξόδους των θυρών.

Η διοργανώτρια αρχή έχει δώσει στον Παναθηναϊκό Superfoods ένα χρονικό περιθώριο 72 ωρών ώστε να υπερασπιστεί τη θέση του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει θέμα τιμωρίας της έδρας για το αυριανό παιχνίδι, ωστόσο γίνεται αντιληπτό ότι στο στόχαστρο της Euroleague έχει μπει και το ΟΑΚΑ, με απώτερο σκοπό να προσπαθήσει τον αποκλεισμό της έδρας του «τριφυλλιού» σε περίπτωση που η σειρά πάει σε πέντε παιχνίδια.

Νέα πειθαρχική δίωξη στον Γιαννακόπουλο

Παράλληλα βέβαια, η διοργανώτρια αρχή συνέχισε να πολεμά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με νέα πειθαρχική δίωξη σε βάρος του λόγω της παρουσίας του στο ΟΑΚΑ. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έχει τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ έχει ήδη τιμωρηθεί με ποινή που φτάνει τις 60 χιλιάδες ευρώ. Μετά και την παρουσία του στο ματς της Τρίτης,, η Euroleague τον καλεί να δώσει εξηγήσεις εντός 24 ωρών σχετικά με τους λόγους που έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ. Άλλη μία πειθαρχική δίωξη της διοργάνωσης εναντίον του, άλλη μία επίδειξη εμπάθειας και στοχοποίησης του.

Στη gallery του leoforos μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που χρησιμοποίησε η Euroleague στην έκθεσή της.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου