ΧΑΙΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞ… ΑΜΕΤΡΗΤΟ

Ο Τζόρντι Μπερτομέου συνεχίζει να προκαλεί, με την Euroleague να κινεί και πάλι πειθαρχική διαδικασία για δύο αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο διαδίκτυο

Χαίρε κόμπλεξ… αμέτρητο

Δεν έχει τέλος του… κόμπλεξ και η εμπάθεια του Τζόρντι Μπερτομέου απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό. Ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής συνεχίζει το… βιολί του, προκειμένου να δείξει σε όλους πως έχει «πρόβλημα» απέναντι στον ισχυρό άντρα του «τριφυλλιού». Η Euroleague κίνησε και πάλι πειθαρχική διαδικασία κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για δύο post του τελευταίου στο Instagram δείχνοντας πως ακόμα και τώρα, ακόμα και μετά τα όσα έχουν συμβεί δεν δείχνει διάθεση να γεφυρώσει το χάσμα.

Η διοίκηση Μπερτομέου για μία ακόμα φορά δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως δεν επιθυμεί την παρουσία του Παναθηναϊκού στην Euroleague με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει ήδη ξεκαθαρίσει την πρόθεσή του να πάρει την ομάδα και από την  νέα σεζόν να αγωνίζεται στην FIBA. Ακόμα και τώρα, ακόμα και μετά την σύσκεψη που έγινε στην Μαδρίτη και τον μεγάλο αριθμό προπονητών και παραγόντων που δήλωσαν δημοσίως την στήριξή τους στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό ο Τζόρντι Μπερτομέου συνεχίζει το… βιολί του. Συνεχίζει το καταστροφικό του «έργο». Να κάνει ότι μπορεί για να αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία την εμπάθειά του προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά και να εξοντώσει οικονομικώς τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου