ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Η ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η ΤΣΣΚΑ επιβεβαίωσε εμμέσως κι από την πλευρά της, την τηλεφωνική επικοινωνία ανθρώπου της ομάδας με αντίστοιχο του Παναθηναϊκού Superfoods. 

Επιβεβαιώνει την επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Από την ΤΣΣΚΑ είχαν επικοινωνήσει νωρίτερα εντός της ημέρας ούτως ώστε να εξηγήσουν ότι δεν μεταφράστηκαν σωστά τα όσα είπε ο Αντρέι Βατούτιν στο ΔΣ της Euroleague. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της «ομάδας του Στρατού» είχε ξεκαθαρίσει ότι σέβεται απόλυτα την οικογένεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τον Παναθηναϊκό Superfoods υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι απάντησε ως άντρας και οικογενειάρχης στα σχόλια που του έγιναν στο instagram.

Επιπλέον τόνισε -κάτι που επίσης δεν μεταφράστηκε- ότι είναι αδιανόητο ένας ιδιοκτήτης ομάδας να μην μπορεί να την παρακολουθήσει από κοντά.

Η πλευρά της ΤΣΣΚΑ δεν εξέδωσε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά σχολίασε ανεπίσημα κι επιβεβαίωσε ότι είναι σε διαρκή επαφή με όλες τις ομάδες της Euroleague για όλα τα θέματα. Ο Παναθηναϊκός δεν αποτελεί εξαίρεση και υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα οι Ρώσοι δεν θέλησαν να επεκταθούν περισσότερο και να εκφραστούν επίσημα, καθώς ακολουθούν οι αγώνες των πλέι οφ, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να κοντράρεται με τη Χίμκι.

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου