ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Ο Παναθηναϊκός θα είναι αυτός που πρέπει και μετά την αλλαγή σελίδας και την εδώ και καιρό αποφασισμένη προχώρησή του στις διοργανώσεις της FIBA…

Δυνατός Παναθηναϊκός και στη νέα εποχή

Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπροστά στον παραλογισμό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει από Μπερτομέου και Euroleague ήταν μία... Η ενεργοποίηση της εδώ και καιρό ληφθείσας απόφασης για την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από τη διοργάνωση που δείχνει εμπράκτως την απόλυτη ασέβεια απέναντι στην ιστορία του τριφυλλιου και η ένταξη της ΚΑΕ από τη νέα αγωνιστική περίοδο στις διοργανώσεις της FIBA. Αυτό γιατί, ο Παναθηναϊκός δεν γίνεται να σκύψει το κεφάλι μπροστά σε κανέναν Μπερτομέου και μπροστά σε καμία Ευρωλίγκα.

Το δεδομένο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να είναι δυνατός και στην επόμενη ημέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τίποτα από τη δυναμική του, όπως πολλοί μπορεί να… ορέγονται, την ώρα που στη FIBA έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζονται για πιθανή επιστροφή του Παναθηναϊκού που θα «ανεβάσει» πολύ περισσότερο τις μετοχές της και αυτές των διοργανώσεών της. Άλλωστε από τη στιγμή που η ειλημμένη, όπως όλα δείχνουν, απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πάρει σάρκα και οστά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το γεγονός και άλλες ομάδες να ακολουθήσουν τον δρόμο της… νέας εποχής.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου