ΤΟ «ΜΠΡΑΒΟ» ΤΗΣ EUROLEAGUE ΣΤΟΝ ΝΤΙΦΑΛΑ

Τη στιγμή που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods ακόμα σχολιάζουν τις τραγικές αποφάσεις του Γάλλου στον αγώνα με την Αρμάνι, η Euroleague τον όρισε στον δεύτερο τελικό του Eurocup

Το «μπράβο» της Euroleague στον Ντιφαλά

Για μία ακόμα φορά η Euroleague εκτίθεται. Ανεπανόρθωτα και απροκάλυπτα. Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι στο Μιλάνο, για την τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague, μεγάλος αρνητικός πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Μεχντί Ντιφαλά. Ο Γάλλος διαιτητής πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, με σωρεία λανθασμένων υποδείξεων που η συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν κατά του Παναθηναϊκού. Παρά το ότι οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν την νίκη, είναι χαρακτηριστικό πως οι άνθρωποι της ομάδας ακόμα και σήμερα σχολιάζουν την… αρνητικότατη (έως προκλητικότατη) παρουσία του συγκεκριμένου διαιτητή.

Παρ’ όλα αυτά η Euroleague θεώρησε ότι ο Ντιφαλά έκανε καλά την δουλειά του, έφερε εις πέρας την αποστολή του και γι αυτό αποφάσισε να τον επιβραβεύσει. Πως; Μα ορίζοντάς τον στον δεύτερο τελικό του Eurocup ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Λοκομοτίβ Κουμπάν.
Αυτά μόνο στην Euroleague συμβαίνουν…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου