ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ένα ένα τα όσα είπε ο Ζόρντι Μπερτομέου καταρρέουν σαν «κάστρα στην άμμο» από τις ίδιες τις ομάδες

Εξέθεσε τον Μπερτομέου ο Γιαννακόπουλος

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έκανε πράξη τα λεγόμενα του και κατέθεσε μομφή κατά του Μπερτομέου οδηγώντας το καλοκαίρι την Euroleague σε ψηφοφορία ώστε να γίνουν εκλογές για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό καθώς στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε το λόγο ζητώντας να μιλήσει πρώτος για ένα θέμα ηθικής τάξης που αφορά εκείνον και την οικογένειά του, για την οποία αντέδρασε στο Instagram γεγονός που έφερε την τιμωρία του, την οποία όπως είχε ισχυριστεί τότε ο Μπερτομέου οι ομάδες είχαν ζητήσει την τιμωρία του.  Τότε ο Δ. Γιαννακόπουλος τους ζήτησε να πάρουν θέση αναφορικά με αυτή τη φήμη που είχε κυκλοφορήσει.

Το αποτέλεσμα ήταν αφοπλιστικό καθώς καμία ομάδα δεν επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Μπερτομέου ενώ υπήρξαν ομάδες που πήραν θέση λέγοντας πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο. Αυτή ήταν μια ακόμα ήττα για τον Ζόρντι Μπερτομέου.

Την πιο ξεκάθαρη θέση πήρε ο εκπρόσωπος της Εφές ο οποίος ξεκαθαρίζοντας τόνισε πως: «δεν ερωτηθήκαμε ποτέ, ούτε έχουμε σχέση με αυτή την τιμωρία».

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου