ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΜΟΜΦΗ ΣΕ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!

Στο συμβούλιο της Ευρωλίγκας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Παναθηναϊκός έθεσαν με κάθε επισημότητα θέμα Μπερτομέου, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να γίνει ψηφοφορία για το θέμα των εκλογών.

Το είπε και το έκανε ο Παναθηναϊκός, μομφή σε Μπερτομέου και ψηφοφορία!

Πράξη έκαναν τα λεγόμενα τους στον Παναθηναϊκό Superfoods καθώς έθεσαν επισήμως θέμα αλλαγής εκτελεστικού διευθυντή με τον Ζόρντι Μπερτομέου να χαρακτηρίζεται αποτυχημένος στο πόστο του. Οι πράσινοι έκαναν πρόταση μομφής εις βάρος του εκτελεστικού διευθυντή, η οποία έγινε αποδεκτή με τον Μπερτομέου να τονίζει ότι από την στιγμή που υπάρχει έστω και μια ομάδα που ζητά κάτι τέτοιο, τότε θα διενεργηθεί ψηφοφορία το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να γίνουν εκλογές, κάτι το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά.

Οι «πράσινοι» και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ομιλία του εξέφρασε τον προβληματισμό του αλλά και τη δυσαρέσκειά του για τις χορηγικές συμφωνίες της διοργάνωσης που έχουν άμεση σχέση με τα πολύ λίγα έσοδα για τις ομάδες, τα οποία είναι δυσανάλογα από τα χρήματα που υποχρεώνονται οι μέτοχοι να βγάζουν από τις τσέπες τους. Όπως ανέφερε οι χορηγίες φέρνουν 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι επενδύσεις των ομάδων φτάνουν στα 300 εκατομμύρια. Δηλαδή είναι ελάχιστα τα έσοδα αλλά υπέρογκα τα έξοδα.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της τιμωρίας που του επιβλήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή για την αντίδρασή του στον οχετό υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων από Τούρκους οπαδούς, θέτοντας ενώπιον όλων των μετόχων ομάδων της Euroleague, ζήτημα ηθικής τάξεως που αφορά εκείνων και την οικογένειά του. Ζήτησε, μάλιστα, δημοσίως από τους μετόχους να πάρουν θέση και να δηλώσουν αν ερωτήθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή και τον Μπερτομέου για το θέμα της επιβολής της ποινής και της πειθαρχικής διαδικασίας. Ουδείς εκ των μετόχων δεν δήλωσε πως είχε ενημέρωση σχετική ή πως συμφωνούσε με τη διαδικασία κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως η πιο ξεκάθαρη θέση υπήρξε από την πλευρά του εκπροσώπου της Εφές, ο οποίος τόνισε πως ούτε ερωτήθηκε ποτέ η τουρκική ομάδα, ούτε και είχε την παραμικρή σχέση με αυτή την τιμωρία. Και εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι μετά από αυτή την τοποθέτηση εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο Τζόρντι Μπερτομέου... 

Η συνεδρίαση βρίσκεται σε εξέλιξη...

 

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου