ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Η πιο μεγάλη μέρα, η πιο κομβική στιγμή για τον Παναθηναϊκό, για την Ευρωλίγκα αλλά και για τον ίδιο τον Τζόρντι Μπερτομέου ήρθε. Η μέρα της αλήθειας και της… κρίσης.

Παναθηναϊκός Superfoods: Η ώρα της κρίσης

Από χθες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο βρίσκονται στη Μαδρίτη, εκεί όπου σήμερα θα πραγματοποιηθεί ένα από τα πιο σημαντικά ή και ιστορικά ραντεβού στην ιστορία της διοργάνωσης και δη αυτής που αναδομήθηκε πριν από δύο καλοκαίρια.

Για τον Παναθηναϊκό Superfoods και συγκεκριμένα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αυτή η συνάντηση μεταξύ των 16 ευρωπαϊκών ομάδων και της διοργανώτριας αρχής είναι μία μεγάλη στιγμή και ευκαιρία την οποία περίμεναν εδώ και καιρό ώστε να θίξουν επιτέλους σοβαρότατα ζητήματα που αφορούν τη Euroleague, ρίχνοντας στο τραπέζι και ανοίγοντας «καυτούς» φακέλους γύρω από την αξιοπιστία της διοργάνωσης. Όπως φυσικά και αυτή του Εκτελεστικού της Διευθυντή, Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό νίπτει τα χείρας του και αποσιωπά για όλα αυτά τα θέματα, αρκούμενος σε μία επίδειξη εμπάθειας και έναν ανηλεή πόλεμο σε βάρος του «τριφυλλιού» και του ισχυρού του άντρα.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα έχοντας στα χέρια τους όλα τα απαραίτητα και αδιάσειστα στοιχεία με τα οποία θα ρίξουν φως στην πραγματική αλήθεια κινητοποιώντας και τις υπόλοιπες ομάδες του συνεταιρισμού, είτε έχουν συμβόλαιο είτε όχι, κάτι βέβαια που ήδη έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, χάρη στη «φωνή» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσω των διαδικτυακών του αναρτήσεων αλλά και την οργή του κόσμου, η οποία εκφράζεται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» στοχεύουν να θέσουν ξεκάθαρο θέμα Τζόρντι Μπερτομέου στη σημερινή συνάντηση, όπως επίσης και να φέρουν στην επιφάνεια μείζονα ζητήματα, με πυρήνα τη διαιτησία της Euroleague και πολλά σχετικά και σημαντικά παρακλάδια της, όπως ο υπεύθυνος Ρίτσαρντ Στόουκς, ο άπειρος Τούρκος παρατηρητής Μπούλουτς Γιάλτσιν, καθώς επίσης και άλλα θέματα όπως η «βαβέλ» με τους χορηγούς και τα τηλεοπτικά συμβόλαια.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου