Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ EUROLEAGUE

Τρεις ημέρες πριν από το συμβούλιο των μετόχων της Ευρωλίγκας στη Βαρκελώνη, η διοργανώτρια αρχή επιμένει στο να προσπαθεί να ρίξει τη… μπάλα στην κερκίδα και ξεκινάει νέα πειθαρχική διαδικασία για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο παραλογισμός και η αποφυγή ευθυνών της Euroleague

Την ώρα που όλα τα «καυτά» θέματα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και την Ευρωλίγκα είναι σε πλήρη εξέλιξη και στις 12 Απριλίου θα πρέπει να μπουν στο τραπέζι της συζήτησης των μετόχων της διοργάνωσης, οι ιθύνοντες της Euroleague… πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα. Στη Βαρκελώνη επέλεξαν να ανοίξουν νέα πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για σχόλια στον λογαριασμό του στο Instagram μετά τον αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Στην Ευρωλίγκα, λοιπόν, συνεχίζουν τον παραλογισμό και την προσπάθεια της αποφυγής των ευθυνών τους. Ακόμα δεν έχουν δώσει καμία απάντηση σε όλα τα «καυτά» ερωτήματα που υπάρχουν για τη διοργάνωση, συγκεκριμένα κομμάτια της και κυρίως για το θέμα της διαιτησίας ενώ αντ’ αυτού προσπαθούν να προχωρήσουν σε πρακτικές φίμωσης όσων έχουν αντίθετη άποψη από τη δική τους την ώρα που δεν λένε… κουβέντα για την ταμπακιέρα!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου