ΘΑ ΜΑΣ… ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ! ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ… ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!

Την ώρα που όλος ο κόσμος βοά για τις πρακτικές της Ευρωλίγκας, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης θα ξέρει τι έχουν κάνει όλοι οι υπόλοιποι και θα έχει την τύχη της στα χέρια της, στην Ισπανία φοβούνται… μαγειρέματα την τελευταία αγωνιστική.

Θα μας… τρελάνουν οι Ισπανοί! Γράφουν για… μαγειρείο στην Ευρωλίγκα!

Δεν θα πούμε την κλασική παροιμία που λέει «φωνάζει ο κλέφτης», γιατί δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τις ομάδες ή τη «Marca» που δημοσίευσε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Παρόλα αυτά, είναι τουλάχιστον προκλητικό να αναφέρεται πως στην Ευρωλίγκα θα γίνει… μαγειρείο την τελευταία αγωνιστική και πως μπορεί η… χαμένη της υπόθεσης να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης!

Αν κάποιος «χάνει» από όλη αυτή την κατάσταση, είναι ο Παναθηναϊκός που θα παίξει όχι απλά διαφορετική ώρα, αλλά και διαφορετική ημέρα από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν πλεονέκτημα ή μπορεί να διασταυρωθούν μαζί του. Η Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικότερα, θα αγωνιστεί τελευταία από όλους, γνωρίζοντας τι έχει γίνει σε όλα τα άλλα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής και δεδομένα θα έχει τη δυνατότητα επιλογής. Το αν θα το πράξει είναι ένα άλλο θέμα και επαφίεται προφανώς στο ήθος των ανθρώπων της «Βασίλισσας».

Τη φαρσοκωμωδία, πάντως, με το να γίνονται οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα σε διαφορετικές ημέρες και ώρες, πρώτος από όλους την έχει καυτηριάσει ο Παναθηναϊκός και σίγουρα κανείς άλλος δεν έχει το δικαίωμα να τον βάζει στο στόμα του. Πόσω μάλλον οι Ισπανοί, που κάθε χρόνο είναι απόλυτα ευνοημένοι από τέτοιες καταστάσεις!

Και πέρα από όλα τα άλλα, στην Ισπανία φαίνεται πως έχουν… χάσει τελείως τη μπάλα από μια ακόμα αναφορά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. Στον κίνδυνο που, όπως αναφέρουν, υπάρχει να συνεννοηθούν ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό για τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής. Πραγματικά διαβάζοντάς το αρχίζουμε να πιστεύουμε πως πρόκειται εν τέλει για κάποιου είδους… τρολαρίσματος ή φάρσας των Ισπανών, αφού αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί σε… καμία ζωή, για ευνόητους λόγους! Το να συνεννοηθούν οι «ερυθρόλευκοι» με άλλους ή να επιλέξουν αντίπαλο, μπορεί και να γίνει. Ο Παναθηναϊκός, όμως, παίζει πάντα για τη νίκη και αυτό δεν επιδέχεται της παραμικρής αμφισβήτησης!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου