ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS: ΜΕΣΑ Ο ΡΙΒΕΡΣ

Ο Παναθηναϊκός Superfoods προπονήθηκε σήμερα (1/4) στο ΟΑΚΑ ενόψει του αυριανού (2/4) αγώνα με τον Άρη για την Basket League.

Παναθηναϊκός Superfoods: Μέσα ο Ρίβερς

Ο Κέι Σι Ρίβερς προπονήθηκε κανονικά κι όλα δείχνουν ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στον ώμο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ υπολογίζει και σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές του.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος είναι οι Τζέιμς, Λοτζέσκι και Πέιν.

Παράλληλα η ΚΑΕ υπενθύμισε για τα εισιτήρια του αγώνα:

Η προπώληση των εισιτηρίων για την αυριανή αναμέτρηση συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

*Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του  εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους  από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

*Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Άρη, τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 2 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου