ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS: ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ (PICS)

Ο Παναθηναϊκός Superfoods δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε οι νεαροί παίκτες να κάνουν ακόμα μεγαλύτερα όνειρα.

Παναθηναϊκός Superfoods: Συνέχισε την παράδοση ο Καλαϊτζάκης (pics)

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα draft συνεχίζοντας την παράδοση που έχουν δημιουργήσει νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού.

Το 2015 ο Λευτέρης Μποχωρίδης είχε πάρει την ίδια απόφαση αλλά στη συνέχεια απέσυρε τη συμμετοχή του, κάτι που κάνουν πολλοί παίκτες πριν από κάθε draft.

Το ίδιο άλλωστε είχαν πράξει κι οι Μιχάλης Λούντζης και Αντώνης Κόνιαρης την περσινή χρονιά (2017), ενώ σαφώς διαφορετική ήταν η περίπτωση του Γιώργου Παπαγιάννη το 2016.

Ο διεθνής σέντερ πήρε κανονικά μέρος στο draft κι είχε επιλεγεί από τους Κινγκς ψηλότερα (στο Νο13) από κάθε άλλο Έλληνα που συμμετείχε στη διαδικασία.  Ο Παπαγιάννης συνεχίζει να κυνηγάει το όνειρο του και πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2019 με τους Μπλέιζερς.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος παίκτης που δήλωσε συμμετοχή στο draft, όντας παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods ήταν ο Αντώνης Φώτσης το 2001, όταν επιλέχθηκε στο Νο47 από τους Γκρίζλις.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο αποφάσισε πέρσι να μην λάβει μέρος στο draft και μένει να φανεί αν θα πράξει κάτι τέτοιο φέτος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου