ΙΔΟΥ Η ΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ EUROLEAGUE! (VIDEOS+PHOTO)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέστειλε επιστολή, παρουσίαση και DVD σε ελληνικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ, όπου αποδεικνύεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ η ειδική διαιτητική (και όχι μόνο) εύνοια Ολυμπιακού και Φενέρ καθώς και η άδικη αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού στη Euroleague – Δείτε το βίντεο αλλά και την κατατοπιστική παρουσίαση των αδικιών!

Ιδού η άδικη αντιμετώπιση της Euroleague! (videos+photo)

Αυτό κι αν είναι… ξεμπρόστιασμα! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ καταδεικνύει τι παιχνίδι παίζεται στη Euroleague.

Μέσω επιστολής του σε ελληνικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ, κάνει λόγο για ειδική μεταχείριση κάποιων ομάδων στην διοργάνωση.

Δεν είναι, όμως, μόνο η επιστολή καθώς αυτή βασίζεται σε ένα DVD και σε μια αναλυτική παρουσίαση με στατιστική απεικόνιση των «εγκλημάτων» υπέρ συγκεκριμένων ομάδων (Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε) και εις βάρος των υπόλοιπων. Όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ο καθένας βλέποντας το βίντεο, ο Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των αδικημένων καθώς εβδομάδα πέφτει «θύμα» των «γκρίζων».

Αναλυτικά η επιστολή που απέστειλε ο κ. Γιαννακόπουλος σε όλα τα κορυφαία ΜΜΕ της Ευρώπης και της Ελλάδας:

«Θέλω να σας επιστήσω την προσοχή σε ένα ζήτημα μεγάλης σημασίας για την Euroleague. Απευθύνω σε σας αυτή την επιστολή, καθώς είσαστε εσείς αυτοί που έρχεστε σε επαφή με τους παίκτες και τους παράγοντες και μεταδίδετε δεδομένα, πληροφορίες και απόψεις στους φίλους του μπάσκετ παγκοσμίως. Η αγάπη μας για το άθλημα είναι αυτό που μας ενώνει όλους.

Τους τελευταίους μήνες έχουμε παρατηρήσει ένα σύνολο γεγονότων που θέτουν σε κίνδυνο την αξία και ελκυστικότητα της διοργάνωσης της Euroleague αλλά και την επένδυσή μας, σε χρόνο και χρήμα.

Σε αυτό το DVD και την παρουσίαση, θα βρείτε όλα τα στοιχεία που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι κάποιες ομάδες στην Euroleague, κυρίως ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε, τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης από τους διαιτητές, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα την άδικη αντιμετώπιση των άλλων ομάδων που τις αντιμετωπίζουν.

Σας ζητώ να αφιερώσετε μία ώρα για να παρακολουθήσετε το DVD και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Ενδεικτικά, θα αντιληφθείτε τα ακόλουθα:

-Μια πληθώρα από εσφαλμένα φάουλ που καταλογίστηκαν.

-Αντιαθλητικές συμπεριφορές από την πλευρά των παικτών των προαναφερθεισών ομάδων, που παραμένει ατιμώρητη από τους διαιτητές.

-Ο Ολυμπιακός είναι 16ος στην κατάταξη των επιθέσεων, αλλά είναι πρώτος σε ελεύθερες βολές και δεύτερος στη βαθμολογία.

-Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε είναι αναμφίβολα οι δύο καλύτερες αμυντικές ομάδες της Euroleague. Ωστόσο, παίζουν πάνω στη λεπτή διαχωριστική γραμμή του τι θεωρείται φάουλ και τι όχι, με τη βοήθεια των διαιτητών, με τις ομάδες τους να χρεώνονται πολύ λίγα φάουλ στα περισσότερα παιχνίδια.

-Σε πολλά από τα παιχνίδια στα οποία συμμετέχουν, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα φάουλ που κερδίζουν εκείνες οι ομάδες σε σχέση με τους αντιπάλους.

-Ακατανόητες, επαναλαμβανόμενες και λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις.

-Παρουσίαση των φάουλ ως ‘καλύτερες τάπες της βραδιάς’ από το επίσημο κανάλι της Euroleague.

Η κρίση που διέρχεται το μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη που έχει αντιμετωπίσει ποτέ και η κοινότητα του αθλήματος πρέπει να δράσει με σταθερό και δομημένο τρόπο για να επαναφέρει τη διαφάνεια στη διοργάνωση. Ένας από τους μεγαλύτερους πυλώνες της επιτυχίας του μπάσκετ είναι η κάλυψη από τα ΜΜΕ. Με το να διατηρείται αυτή η κατάσταση χωρίς να αναφέρεται πουθενά, ο μόνος νικητής δεν είναι το άθλημα, αλλά συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα.

Παρακαλώ, ενεργήστε βάσει της δικής σας θέλησης, αλλά έχετε κατά νου ότι η δημοσίευση της αλήθειας είναι η ψυχή της δικαιοσύνης.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος».

Προς επιβεβαίωση των όσων αναφέρει ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, δείτε το βίντεο και το περιεχόμενο της παρουσίασης και θα καταλάβετε πολλά…

Απολαύστε υπεύθυνα.

Δείτε την παρουσίαση στο βίντεο που ακολουθεί

 

Δείτε το περιεχόμενο του DVD στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε στο gallery του Leoforos.gr την επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου