ΤΟ «ΜΗΛΟ» ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ -ΠΡΑΣΙΝΗ- «ΜΗΛΙΑ»

Ο γιος του σπουδαίου πρώην άσσου του Παναθηναϊκού Superfoods, Αντώνη Φώτση, Βαγγέλης, έγινε μέλος της PAOBC ACADEMY!

Το «μήλο» κάτω από την -πράσινη- «μηλιά»

Λένε πως το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του γιου του Αντώνη Φώτση, ο οποίος εδώ και –περίπου- ένα μήνα μαθαίνει τα μυστικά του μπάσκετ στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στο Saint Lawrence College Athens στη Βάρη (τμήμα 2008-2009 Ν.Π.)! Ο γεννημένος το 2009, Βαγγέλης δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, αλλά και του παππού του από τον οποίο πήρε και το όνομά του (σ.σ. ο Βαγγέλης Φώτσης έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα σε ΑΕΚ και Περιστέρι). Ο μικρός τέθηκε υπό τις οδηγίες του Αχιλλέα Δεμέναγα και των υπόλοιπων προπονητών της PAOBC ACADEMY και τα πρώτα δείγματα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Ο Αντώνης παρακολουθεί τις προπονήσεις του 8άχρονου Βαγγέλη χωρίς –φυσικά- να παρεμβαίνει, έχοντας μια απόλυτα σωστή νοοτροπία ως γονιός. Το μόνο που θέλει είναι ο γιος του να μάθει σωστά το μπάσκετ από νεαρή ηλικία και –φυσικά- να διασκεδάζει το παιχνίδι, κάτι άλλωστε που αποτελεί βασική προτεραιότητα για παιδιά αυτής της ηλικίας.

«Στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού γίνεται εξαιρετική δουλειά. Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε τρία χρόνια έχει φτάσει να είναι στην κορυφή. Η παρουσία του Φραγκίσκου αλλά και των αξιόλογων προπονητών της αποτελεί εγγύηση», δήλωσε σχετικά ο Αντώνης Φώτσης.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου