ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS: ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται τον Πανιώνιο (4μ.μ., Cosmotesport 4) με στόχο να φτιάξει την ψυχολογία μετά από τη νέα ευρωπαϊκή ήττα και πριν την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της Euroleague

Παναθηναϊκός Superfoods: Αλλάζει σελίδα και προχωράει

Η τρίτη συνεχόμενη ευρωπαϊκή ήττα του Παναθηναϊκού, στη Μαδρίτη από τη Ρέλα, πλήγωσε τους «πράσινους» τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά, σε μία πολύ κομβική χρονική στιγμή της Euroleague. Η ομάδα του «τριφυλλιού» είδε το πλεονέκτημα της έδρας να χάνεται ουσιαστικά, ενώ παράλληλα ακούει και τον κώδωνα του κινδύνου να κρούει, πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ θέλει να μαζέψει τα κομμάτια του, να αφυπνιστεί και να αρχίσει να αντιδρά, με τα πρώτα ψήγματα να έρχονται εντός συνόρων και συγκεκριμένα μέσα από το Πρωτάθλημα. Αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπου ο Παναθηναϊκός θα ψάξει μία πρώτη εκδήλωση διάθεσης και προσπάθειας για αναστροφή του σκηνικού και αλλαγή του διακόπτη. Αυτό βέβαια, δύο μέρες πριν από το αμέσως επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί εντός 48ώρου και πάλι για το Πρωτάθλημα με την Κύμη, αλλά και πριν από την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου