Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΑΛΑΓΑ

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται από την «πράσινη» ΚΑΕ ενόψει του αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα στις 16 Μαρτίου για την 26η αγωνιστική της Euroleague

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σε στέλνει Μάλαγα

Πιο συγκεκριμένα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods μέσω διαγωνισμού στέλνει τους φιλάθλους της στον αγώνα με την Μάλαγα στις 16 Μαρτίου.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας δίνει τη δυνατότητα με ένα μόνο SMS να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψετε μαζί με τους νταμπλούχους Ελλάδας 2017 στην ιδιωτική πτήση για τη Μάλαγα, να διαμείνετε στο ίδιο ξενοδοχείο με την ομάδα (συμπεριλαμβάνεται και πρωινό), να γνωρίσετε τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο και να παρακολουθήσετε τον σημαντικό αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα (16/3, 22.00) από τις εξέδρες του «Palacio de Deportes José María Martín Carpena». Το μόνο που έχετε να κάνετε προκειμένου να μπείτε στην κλήρωση για το παραπάνω πακέτο 2 ατόμων, είναι να στείλετε ένα SMS στο 54111 γράφοντας: «ΠΑΟ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ». Ο διαγωνισμός αρχίζει την Παρασκευή 2/3 στις 17.00 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 9/3 στις 12.00 ο μεσημέρι.

Πατήστε εδώ και ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους του διαγωνισμού».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου