ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΜΕ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με κείμενο που ανάρτησε σε προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο, ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να λάβει υπόψη του την τιμωρία που του έχει επιβληθεί.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Με τιμώρησαν ως πατέρα, δεν δέχομαι την ποινή»

Με μια επιστολή, που έχει ως αποδέκτη την ευρωπαϊκή μπασκετική κοινότητα και φυσικά την Ευρωλίγκα, την οποία ανήρτησε σε προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε το τι ακριβώς έχει συμβεί στην υπόθεση της τιμωρίας του από τη διοργανώτρια αρχή μετά τα όσα είχαν γίνει με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε που απειλούσαν τον ίδιο και την οικογένειά του, υβρίζοντάς τους παράλληλα χυδαία, μέσα από τα social media και τη δική του απάντηση.

Συγκεκριμένα ανέλυσε όλα τα εις βάρος του περιστατικά και το πως του επιβλήθηκε η παράνομη και καταχρηστική ποινή από την Ευρωλίγκα, καταλήγοντας πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί την εν λόγω τιμωρία και πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί δια ζώσης τον Παναθηναϊκό, την ομάδα στην οποία όπως ανέφερε επενδύει χρόνο, ενέργεια και χρήματα αλλά κάποιοι θέλουν να του στερήσουν τη δυνατότητα να είναι στο πλευρό της.

Στην επιστολή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρει:

«Αγαπητή μπασκετική κοινότητα,

Όπως θα ξέρετε, έχω τιμωρηθεί παράνομα από την Euroleague Commercial Asstes Luxemburg, μια εταιρία της οποίας ο Παναθηναϊκός είναι συνιδιοκτήτης, με τιμωρία πέντε μηνών αποκλεισμού από τα γήπεδα και πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Η αιτία για αυτή την τιμωρία, ήταν οι 30.000 αποκαλούμενοι «φίλοι του μπάσκετ» που μπήκαν στον λογαριασμό του Instagram της 11χρονης κόρης μου και την απείλησαν, όπως έκαναν και για τη σύζυγο και τον γιό μου. Έχουν σταλεί σχετικά αντίγραφα στην Ευρωλίγκα.

Είμαι σίγουρος πως όποιος από εσάς ήταν στη θέση μου, θα έκανε ακριβώς το ίδιο που έκανα κι εγώ για να προστατέψει την οικογένειά του.

Αυτός ήταν ο λόγος της τιμωρίας μου.

Τιμωρήθηκα σαν πατέρας και όχι σαν μέλος ενός αθλητικού κλαμπ.

Εξαιτίας όλων των παραπάνω, δεν θα τηρήσω την προαναφερόμενη απαγόρευση, κάτι που μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα το να πληρώνω ποινές από 30 ως 280 χιλιάδες ευρώ για κάθε φορά που θα βλέπω την ομάδα στην οποία επενδύω χρόνο, ενέργεια και χρήματα.

Κύριε Μπερτομέου και όλα τα μέλη της μπασκετικής κοινωνίας, ελπίζω να αισθάνεστε καλά με αυτή την απόφαση και περισσότερο από όλα ελπίζω να αισθάνεστε... devotion.

Με ευχαριστίες

Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου