ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ Η EUROLEAGUE!

Η Euroleague αρνήθηκε την ολική διαγραφή της άδικης και καταχρηστικής ποινής που επέβαλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Συνεχίζει το θέατρο του παραλόγου η Euroleague!

Η διοργανώτρια αρχή που χρειάστηκε μόλις τρεις ημέρες για να επιβάλει την τιμωρία αλλά 22 για να βγάλει απόφαση για την έφεση, αντί να εξαφανίσει την άδικη και καταχρηστική ποινή, αποφάσισε να τη μειώσει από 12 σε 5 μήνες, προσθέτοντας μάλιστα και πρόστιμο 60.000 ευρώ!

Αυτό σημαίνει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα έχει δικαίωμα μέχρι το φινάλε της σεζόν να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του, στην οποία επένδυσε πάρα πολλά χρήματα και φέτος, με στόχο να επιστρέψει στο Final 4 της διοργάνωσης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague αναφέρει...

"Ο δικαστής προσφυγών της Ευρωλίγκας εξέδωσε απόφαση σχετικά με την προσφυγή στην αρχική απόφαση του Ανεξάρτητου Πειθαρχικού Δικαστηρίου της διοργάνωσης, σχετικά με δημόσιες δηλώσεις που απευθύνονται στους οπαδούς της Eυρωλίγκας, οι οποίες έγιναν από τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο του Παναθηναϊκού Superfoods Athens. 

Παρά το γεγονός ότι απορρίφθηκε το αίτημα για την πλήρη απαλλαγή της απαγόρευσης ενός έτους στον κ. Γιαννακόπουλο, ο δικαστής προσφυγών τροποποίησε την τιμωρία και μειώθηκε σε πέντε μήνες, προσθέτοντας πρόστιμο. Η απαγόρευση θα ισχύσει από την ανακοίνωση της αρχικής απόφασης (5 Φεβρουαρίου) έως και τις 30 Ιουνίου 2018, δηλαδή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

Το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει ο κ. Γιαννακόπουλος είναι 60.000 ευρώ. 

Η τιμωρία αφορά παραβίαση του άρθρου 24.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ευρωλίγκας, το οποίο θεωρεί σοβαρή παράβαση τις δημόσιες δηλώσεις που προσβάλλουν τα συμφέροντα της διοργάνωσης".

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου