ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ Η EUROLEAGUE

Η Euroleague συνεχίζει τον… χαβά της καθυστερώντας χαρακτηριστικά να εκδώσει απόφαση για την έφεση των «πράσινων» κατά της άδικης ποινής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Καθυστερεί επίτηδες η Euroleague

Έχει περάσει –σχεδόν- ένας μήνας από τότε που ο Αθλητικός Δικαστής της Euroleague επέβαλε ποινή αποκλεισμού δώδεκα μηνών στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τα γήπεδα!

Οι «πράσινοι» προχώρησαν σε έφεση προκειμένου να βρουν το δίκιο τους από το δευτεροβάθμιο όργανο ζητώντας την αθώωση του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού». Αυτό ζητούν και αυτό αναμένουν να γίνει δεδομένου πως η συγκεκριμένη τιμωρία δεν έχει καμία απολύτως νομική ισχύ.

Ωστόσο, απόφαση δεν λένε να εκδώσουν θέλοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο να τιμωρήσουν σιωπηρά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε μετά τις αναμετρήσεις με Μπασκόνια και Χίμκι να μην μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά ούτε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό! Βλέπετε, είχαν απορρίψει το αίτημα αναστολής της ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Οι υπεύθυνοι της Euroleague δείχνουν και με αυτόν τον τρόπο τη στάση τους εις βάρος του Παναθηναϊκού και προσωπικά του κ. Γιαννακόπουλου, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει με δήλωσή του πως σε περίπτωση μη δικαίωσης (αθώωσης δηλαδή) αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του «τριφυλλιού» στη διοργάνωση…

 

 

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου