ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ (PAOBC_LEGACY), ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Είναι φορές που απλά υποκλίνεσαι. Στο μεράκι, στο πάθος και φυσικά στην ικανότητα ενός ανθρώπου, που με έναν απλό λογαριασμό στο Instagram ονόματι paobc_legacy καταφέρνει να δείξει στους φιλάθλους τι πραγματικά συμβαίνει στον τομέα «διαιτησία» στην Ευρωλίγκα.

Ένας άνθρωπος, ένας λογαριασμός (paobc_legacy), όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Ο άνθρωπος που έχει το συγκεκριμένο λογαριασμό, με υπομονή, επιμονή και αμέτρητες ώρες μπροστά σε μια οθόνη, καταφέρνει να εκθέσει μια ολόκληρη διοργάνωση. Πως ; Καταδεικνύοντας λάθη των διαιτητών που ανθρώπινα δεν τα λες και πάντα υπέρ συγκεκριμένων ομάδων. Των λεγόμενων «αγαπημένων» της Ευρωλίγκας.

Η δουλειά που κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα την… ζήλευαν οργανισμοί και ομάδες υψηλότατου επιπέδου, καθώς δίνοντας τον λόγο στην… εικόνα, επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς όσων υποστηρίζουν ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Μένει μόνο να διαπιστώσουμε κατά πόσο η Ευρωλίγκα θα αντέξει την αλήθεια… Κι αυτό όχι πια μόνο με τα πεπραγμένα της εντός του παρκέ, αλλά με το πόσο και για πόσο ακόμη, η σπουδαία δουλειά αυτού του ανθρώπου θα παραμείνει στον «αέρα» και δεν θα… κατέβει, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ένας άνθρωπος, ένας λογαριασμός (paobc_legacy), όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου