ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ: «ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑ»

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τη θητεία του στην Κίνα, αλλά και για το ενδεχόμενο που υπήρχε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Μπουρούσης: «Αν τέλειωνε νωρίτερα η σεζόν θα γυρνούσα»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής σέντερ στη συχνότητα του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6:

«Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο που δεν σπάει, εκτός αν το θέλω εγώ. Πιστεύω πως θα είμαι εκεί και του χρόνου. Φέτος, μπορεί να τελείωνα τέλη Φεβρουαρίου και είχα το πράσινο φως από την ομάδα του να παίξω σε μία ομάδα της Euroleague. Αν είχα τελειώσει θα γυρνούσα να παίξω στον Παναθηναϊκό ή σε μία ισπανική. Υπάρχει ανοικτή πόρτα από πέρσι με τον Παναθηναϊκό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής σέντερ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρώτη του επαφή με ανθρώπους από το κινεζικό πρωτάθλημα, καθώς και στην περσινή απόφασή του να παίξει στον Παναθηναϊκό. «Πριν από τρία χρόνια, όταν ήμουν στην Ρεάλ, ξεκίνησε η ιστορία. Πέρσι ήμουν πιο ζεστός, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξαν τα δεδομένα μετά τις συζητήσεις που είχα με τον κύριο Γιαννακόπουλο. Μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ένιωθα δικαιωμένος και γεμάτος και έτσι πήρα την απόφαση να κάνω το βήμα για το κινέζικο πρωτάθλημα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Μαρτίου