ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ με την οποία ενημερώνει τον κόσμο ξεκινά άμεσα την οργάνωση για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ξεκινούν οι ενέργειες για το δημοψήφισμα, άμεσα εκτελεστέα η απόφαση»

Μετά τη νέα «αλητεία» της Euroleague αναφορικά με τη ποινή που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της, πως ξεκινά άμεσα την οργάνωση για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Και διευκρινίζει πως η απόφαση του κόσμου θα είναι άμεσα εκτελεστέα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν αποκλείεται το ματς με τη Μπασκόνια να αποδειχθεί ιστορικό, καθώς μπορεί και να είναι το τελευταίο για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague ή το τελευταίο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Παναθηναϊκό. 

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο Εφέτης της Euroleague απέρριψε το αίτημα για αναστολή της ποινής που είχε επιβληθεί στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Είναι προφανές πως δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος, πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης (8/2) με την Μπασκόνια, με το ερώτημα που έχει θέσει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γι’ αυτό και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ξεκινά άμεσα τις ενέργειες ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αφού ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες, να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση, μέσω δημοψηφίσματος, το οποίο θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου