ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ!

Ο Παναθηναϊκός δεν ακολουθεί τον δρόμο του Ολυμπιακού, θέλοντας οι αγώνες να παίζονται στο παρκέ, γι’ αυτό και δεν θα κάνει καταγγελία για τις άκρως δυσφημιστικές για το άθλημα δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά το τέλος του ντέρμπι.

Αυτή είναι η διαφορά μας!

Ένα ακόμη ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ είχε ολοκληρωθεί με το γνωστό αποτέλεσμα και τον Παναθηναϊκό νικητή.

Η  πρώτη θέση στην κανονική περίοδο «σφραγίστηκε» με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να φτάνει στη νίκη χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει στροφές.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο… πιεσμένος Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να μασήσει την γνωστή καραμέλα της διαιτησίας προκειμένου να αποποιηθεί των ευθυνών του για το εις βάρος του 5-0 από τον Τσάβι Πασκουάλ.

Αφού δεν του… βγήκε να φορτώσει τις ευθύνες στον τρίτο βοηθό του, Χρήστο Μαρμαρινό, τον οποίο έδιωξε την ημέρα του αγώνα, με δηλώσεις του τα έριξε όλα στη διαιτησία, όντας ιδιαίτερα επιθετικός. Τίποτα για την ταμπακέρα, τίποτα δηλαδή για μπάσκετ.

Με τις δηλώσεις του για ακόμη μία φορά δυσφήμισε το άθλημα. Οι «πράσινοι», όμως, δεν προτίθενται να προχωρήσουν σε εις βάρος του καταγγελία στον αθλητικό δικαστή. Παρότι δέχονται συνεχώς καταγγελίες από τον Ολυμπιακό για… ψύλλου πήδημα.

Αν ο Πασκουάλ έκανε αντίστοιχες δηλώσεις (που δεν πρόκειται να κάνει ποτέ γιατί είναι κύριος) τότε ήδη το νομικό τμήμα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ θα είχε ήδη προχωρήσει σε καταγγελία στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Είπαμε, όμως… Ο Παναθηναϊκός δεν ακολουθεί τον ίδιο δρόμο. Θέλει οι αγώνες να παίζονται στο παρκέ και μόνο. Γι’ αυτό και θα αφήσει τον Σφαιρόπουλο στην κρίση του κόσμου του μπάσκετ, που πέραν ορισμένων κατευθυνόμενων, καταδίκασαν τις δηλώσεις του Μακεδόνα τεχνικού.

Αυτή είναι μία από τις μεγάλες διαφορές μας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου