ΡΕΒΑΝΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ

Στο ΟΑΚΑ για να πάρουν το… αίμα τους πίσω από τον Ολυμπιακό θα βρίσκονται τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο Δευτεριάτικο ντέρμπι όπου θα αναμετρηθούν άνδρες εναντίον ανδρών, επαγγελματίες εναντίον επαγγελματιών.

Ρεβάνς τη Δευτέρα στα ίσια

Το περασμένο Σάββατο η ακριβοπληρωμένη ομάδα του Ελληνικού, που αγοράστηκε από τον Ολυμπιακό, τα έδωσε όλα ώστε να κερδίσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά την ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού» που αποτελείται στη συντριπτική της πλειοψηφία από Νεάνιδες.

Το… ήθος της του Κώστα Μίσσα επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά. Διότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα στα ίσια. Διότι εκεί υπάρχει πρόβλημα. Όπως θα υπάρξει και την Δευτέρα (29/1) στο επικείμενο ντέρμπι των ανδρικών ομάδων.

Η «πράσινη» ΚΑΕ, σε μια συμβολική κίνηση, προσκάλεσε τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, όπου από περίοπτη θέση θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Εκεί που η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα τους κερδίσει για τρίτη φορά φέτος και θα στείλει τους αντιπάλους της να παλεύουν για την κατάληψη της δεύτερης θέσης με το Λαύριο.

Εκεί όπου άνδρες θα αντιμετωπίσουν άνδρες και όχι εφήβους (αν και με εφήβους τους έχουμε… γλεντήσει). Εκεί όπου θα αγωνιστούν επαγγελματίες εναντίον επαγγελματιών και όχι ερασιτεχνών.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου