ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΩΡΕΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ «ΕΛΠΙΔΑ» (VIDS)

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε και φέτος ο Παναθηναϊκός Superfoods, ο οποίος έκανε δωρεά 100.000 ευρώ σε φάρμακα στο «Ελπίδα».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Δωρεά 100.000 ευρώ σε φάρμακα στο «Ελπίδα» (vids)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του κατά την επίσκεψη των «πράσινων» στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα»: «Θα ήθελα όπως και πέρσι έτσι και φέτος να κάνουμε μια μικρή βοήθεια προς την «Ελπίδα» των 100.000 ευρώ σε φάρμακα. Μακάρι με αυτή τη μικρή κίνηση ακόμα μερικά παιδάκια να γίνουν καλά και να μπορέσουν να βγουν στον κόσμο, να δημιουργήσουν και να φέρουν επιτυχίες στη χώρα μας αλλά κι εκτός αυτής»

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Γιαννακόπουλος είπε...

«Eίμαστε στον χώρο του αθλητισμού, πολεμάμε για ένα πρωτάθλημα, για μια Ευρωλίγκα, για μια κούπα. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το πρωτάθλημα, να είμαστε μέλος του Champion for Hope, έχει μεγαλύτερη αξία από οποιοδήποτε τρόπαιο κερδίζουμε εντός παρκέ. Εδώ είναι που γίνονται οι αγώνες, είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και της οικογένειας μου, και της ευρύτερης οικογένειας του Παναθηναϊκού και εμένα προσωπικά που μας δίνεται η τιμή να συμβάλουμε σε αυτό το εξαίρετο έργο, το οποίο κάνετε, την προσφορά την οποία έχετε στην κοινωνία, ειδικότερα στα παιδιά επί 28 συναπτά έτη.

Τα παιδιά είναι το μέλλον μας, είναι αυτά που αύριο θα μπορέσουν να δημιουργήσουν, θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας και θα μπορέσουμε όλοι να μαζί να βοηθήσουμε να υπάρχει καλύτερη κοινωνία υγεία κι αγάπη. Πάρα πολύς κόσμος ξοδεύει μια μέρα από τη ζωή του, ίσως λίγα ευρώ να μπορέσει να βοηθήσει κάποια στιγμή, το να είναι κάποιος καθημερινά και να αφιερώνει χρόνο, χρήμα, ενέργεια από τη ζωή του είναι κάτι που είναι πραγματικά αξιέπαινο και θα ήθελα να σας χειροκροτήσω όλους εσάς που είστε εδώ μέσα και παράγετε ένα έργο που φροντίζεται γι' αυτά τα παιδάκια».

Δείτε βίντεο από την ομιλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αλλά και την τιμητική πλακέτα που παρέλαβε από την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, μέσα από το gallery του Leoforos.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου