ΠΑΣΚΟΥΑΛ: «ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Κύμης και τόνισε ότι η ομάδα του παρουσιάζει συνεχώς σημάδια βελτίωσης

Πασκουάλ: «Θέλω κάθε βράδυ να προσπαθούμε για το καλύτερο»

Παράπονα έχει δικαίως από την εικόνα της ομάδας του στην δεύτερη επρίοδο, αλλά σε γενικές γραμμές οι «πράσινοι» ήταν πολύ καλοί κόντρα στην Κύμη. «Πρώτα απ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στην Κύμη και να ευχηθώ τα καλύτερα για την συνέχεια. Έκαναν εξαιρετικό ματς. Έτσι όπως αγωνίστηκαν ήταν δύσκολο για εμάς να φτάσουμε στην νίκη. Έπαιξαν με ενέργεια και συγκέντρωση και στην άμυνα και στην επίθεση» είπε ο Τσάβι Πασκουάλ και αναφέρθηκε στην ομάδα του «Εμείς ξεκινήσαμε καλά στην επίθεση, αλλά στην άμυνα δεν βρήκαμε ρυθμό. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως σταματήσαμε να σκοράρουμε. Δεν βρίσκαμε πάσες, κάναμε πολλές ντρίμπλες. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήμασταν πολύ βελτιωμένοι και φτάσαμε στην νίκη που τόσο θέλαμε».

Όσο για το πώς βλέπει ο ίδιος την ομάδα του μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον πάγκο του «τριφυλλιού» είπε «Προσπαθούμε να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση. Όσο για την φιλοσοφία μας θέλουμε να κάνουμε τα πάντα τέλεια. Αυτό ήθελα από την πρώτη μέρα. Κάποια βράδια κάνουμε καλύτερη δουλειά από κάποιοι άλλα, αλλά πάντα θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Να προετοιμαζόμαστε σοβαρά και να σεβόμαστε τους πάντες». Σε ερώτηση για την κατάσταση του Κέι Σι Ρίβερς σχολίασε πως « Στο ημίχρονο ένιωσε αδιαθεσία, δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά αποφασίσει ε να τον αφήσουμε στα αποδυτήρια για να ξεκουραστεί. Θα πάει για εξετάσεις στο νοσοκομείο και ελπίζω ότι θα φανεί ότι δεν είναι τίποτα».
Τέλος για την κατάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τόνισε πως « Πριν από ενάμιση μήνα αποφάσισα να μην πάρω θέση γι αυτό το θέμα, για αυτήν την κατάσταση. Ότι και να πω κάποιος θα γίνω κακός με κάποιον, οπότε προτιμώ να μην πω τίποτα γιατί δεν δημιούργησα εγώ αυτήν την κατάσταση. Όποιος την δημιούργησε ας βρει και την λύση»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου