Ο ΣΩΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!

Δεν ξεχνά καλές στιγμές, δεν ξεχνά νίκες, ήττες, δεν ξεχνά τίποτα! Ο οπαδός που αγαπάει την ομάδα του (κερδίζει-χάνει) και δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Δεν διαγράφει τις καλές στιγμές επειδή προκύπτει μία κακή. Θυμάται τα πάντα και βάζει σε μία νοερή ζυγαριά όλες τις στιγμές που του χαρίζει η ομάδα του!

Ο σωστός οπαδός... δεν ξεχνά!

Τι συμβαίνει όμως όταν ξεχνάμε; Όταν η μνήμη μας κυριολεκτικά δεν μας βοηθά;

Από την ηλικία των 20 ετών, αρχίζουμε να χάνουμε εγκεφαλικά κύτταρα. Αυτό συμβαίνει σταδιακά. Ο οργανισμός μας αρχίζει να παράγει λιγότερες από εκείνες τις χημικές ουσίες που χρειάζονται για τη λειτουργία του εγκεφάλου. Όσο προχωρά η ηλικία τόσο περισσότερο, οι παραπάνω αλλαγές μπορούν να επηρεάσουν τη μνήμη μας.

Η ενίσχυση μνήμης όμως, είναι εφικτή μέσα από προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον σκοπό αυτό! Το SUPERFOODS® MEMOACT είναι ο σύμμαχός σου στη μνήμη και θα σε βοηθήσει με τον πιο φυσικό τρόπο!

 

Πότε χρειάζεται τόνωση της πνευματικής δραστηριότητας;

-          Όταν έχεις να κάνεις πολλά πράγματα ο νους σου κουράζεται

-          Όταν παρατηρείς ότι και πολλές φορές το μυαλό σου αδυνατεί να συγκεντρώσει πληροφορίες ή να θυμηθεί γεγονότα που θεωρεί δευτερεύοντα

-          Όταν ακούς συχνά  τον εαυτό σου  να λέει: «Τι έλεγα τώρα;», ξεχνάς λέξεις, ονόματα ή φυσιογνωμίες.

-          Όταν δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και η προσοχή σου διασπάται συνεχώς.

Δοκίμασε τοMemoACT!

Το SUPERFOODS® MEMOACT είναι συνδυασμός τεσσάρων φυτών: Κακάο, Ελευθερόκοκκος, Πράσινο Τσάι Και Ιπποφαές.

Το Κακάο συμβάλλει στην υγιή νοητική λειτουργία και την ενίσχυση της μνήμης. Αποτελεί μία από τις καλύτερες πηγές αντιοξειδωτικών στον πλανήτη. Μάλιστα, οι αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει υπερέχουν ποσοτικά σε σχέση με τα περισσότερα τρόφιμα.


Ο Ελευθερόκοκκος έχει προσαρμογόνο δράση και συμβάλλει στην υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού. Χαρίζει πνευματική διαύγεια και χρησιμοποιείται σε περιόδους κούρασης και μείωσης της ικανότητας για εργασία και συγκέντρωση .

Το Πράσινο Τσάι περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά (πολυφαινόλες) και καφεΐνη.Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη και τις νοητικές λειτουργίες.

Το εκχύλισμα του Ιπποφαούς είναι πηγή πλούσια σε βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει στην καταπολέμηση οξειδωτικού στρες που δημιουργείται σε περιόδους αυξημένων πνευματικών απαιτήσεων. 

Με λίγα λόγια το MemoACT είναι το απόλυτο συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της εγκεφαλικής λειτουργίας, της συγκέντρωσης, της γνωσιακής λειτουργίας και της μνήμης.

Πρόσθεσε στην καθημερινότητά σου το SUPERFOODS® MEMOACT και φύλαξε με αγάπη στην μνήμη σου όλες τις στιγμές. «Κερδίζεις χάνεις, εγώ θα τραγουδάω…»!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου