ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΜΕ... ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΕ

Όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός άκουσε τα κάλαντα και μαντινάδες με... νόημα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης.

Κάλαντα και μαντινάδες με... νόημα για ΚΑΕ

Την τιμητική του είχε σήμερα ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι υποδέχθηκαν το μεσημέρι στα γραφεία τους τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης κι άκουσαν τα κάλαντα και μαντινάδες, όπως είχε συμβεί λίγη ώρα νωρίτερα και στο Προεδρικό Μέγαρο για χάρη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια!

Δώδεκα βρακοφόροι άνδρες και γυναίκες ντυμένοι παραδοσιακές φορεσιές, παρουσία του προέδρου του Ομίλου, Στέλιου Κιαγιαδάκη, τραγούδησαν τα κρητικά Κάλαντα και χόρεψαν έναν παραδοσιακό κρητικό χορό, ενώ δώρισαν και δύο βιβία με κρητικές μαντινάδες και παρέδωσαν σε ένα χαρτί γραμμένες τρεις μαντινάδες για τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο, η κάθε μία με ξεχωριστό νόημα!

α) «Τρακόσιους Γιαννακόπουλους αν είχαμε στην χώρα, Δεν θα ανθούσαν Τρόικες αυτή τη μαύρη ώρα»
β) «Αδέλφια Γιαννακόπουλοι, πιάσετε το τιμόνι και δείξετε όπου χρειαστεί πώς το κτυπούν τ' αμόνι»
γ) «Ο κόσμος και σας σέβεται και Σας υπολογίζει! Στο ήθος σας του έμεινε το μέλλον να ελπίζει»

Η ΚΑΕ ανταπέδωσε με δώρα από τις μπουτίκ του Τριφυλλιού (σ.σ. την κασετίνα με τα ευρωπαϊκά dvd, ένα άλμπουμ για φωτογραφίες κι ένα ασημένιο μπρελόκ), ενώ στον πρόεδρό τους δώρισε το ασημένιο γούρι τριφύλλι του 2011! Πριν αναχωρήσουν, μερικά μέλη του ομίλου δεν είπαν «όχι» στην ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα δύο τελευταία ευρωπαϊκά τρόπαια.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 22 Μαίου