«ΠΡΑΣΙΝΙΣΕ» ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πρόγραμμα «Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα» με την αποστολή αθλητικού υλικού προς τις Δημοτικές Αρχές των πρωτευουσών των Νομών της χώρας.

«Πρασίνισε» ολόκληρη η Ελλάδα!

Αλλά ας δούμε καλύτερα την αναλυτική σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Με απόλυτη επιτυχία (και κυρίως ακρίβεια όσον αφορά τους χρόνους παράδοσης) ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα» από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η αποστολή του αθλητικού υλικού προς τις Δημοτικές Αρχές των πρωτευουσών των Νομών της χώρας μας εκτελέστηκε έγκαιρα και μάλιστα πριν το τέλος του έτους, όπως είχε δεσμευτεί εξαρχής άλλωστε η «πράσινη» ΚΑΕ, η οποία για άλλη μία φορά απέδειξε την κοινωνική υπευθυνότητα που την διακρίνει. Υπενθυμίζεται ότι αυτή κίνηση δωρεάς του Παναθηναϊκού αποτελεί την μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ από σύλλογο και είναι ενδεικτική του τρόπου που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της Ελλάδας. Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Ηλίας Κατσογιάννης δήλωσε για την ολοκλήρωση του προγράμματος:

«Ολοκληρώσαμε με επιτυχία μία πολύ σημαντική και χρήσιμη πρωτοβουλία. Είχαμε δεσμευτεί ότι τα προϊόντα θα έχουν παραληφθεί από τους δήμους πριν το τέλος του έτους και το επιτύχαμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όσους συμμετείχαν στην υλοποίηση της προσπάθειας ώστε να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δώρισε περισσότερους από 16 τόνους ρούχων και διάφορων άλλων αντικειμένων σε ένα μεγάλο αριθμό άπορων οικογενειών δίνοντάς τους χαρά αλλά και ουσιαστική βοήθεια. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα στην ιδιαίτερη αυτή ενέργεια η οποία θα ακολουθηθεί και από άλλες αντίστοιχες μέσα στο 2011».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου