ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, με θέμα την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στο «τριφύλλι» για τα επόμενα 99 χρόνια.

Καλό κλίμα στη συνάντηση Τριαντόπουλου-Βασιλειάδη

Η συνάντηση των δυο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δυο πλευρές είχαν τις πρώτες διερευνητικές επαφές έτσι ώστε να μπορέσουν να βρουν μια λύση που θα είναι αποδεκτή τόσο από την πλευρά της πολιτείας όσο και από την πλευρά του Παναθηναϊκού Superfoods.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Βασιλειάδης και ο κ. Τριαντόπουλος ανανέωσαν το ραντεβού των δυο πλευρών και συμφώνησαν να γίνει νέα συνάντηση μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να έχουν ετοιμάσει αμφότεροι συγκεκριμένες προτάσεις για το θέμα του ΟΑΚΑ. Η πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods έχει κάνει σαφές πως θέλει να πάρει για τα επόμενα 99 χρόνια το κλειστό και να το διαμορφώσει στη συνέχεια όπως επιθυμεί έτσι ώστε να έχει το τριφύλλι το δικό του σπίτι που να αρμόζει στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Στήριξη στο Γουδή

Είναι δεδομενο πως από τον Παναθηναϊκό Superfoods στηρίζουν το γήπεδο στο Γουδή. Ωστόσο, από τη στιγμή που στο πλάνο για το Γουδή δεν προβλέπεται η κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ, το μπασκετικό «τριφύλλι» θέλει να βρει λύση στο θέμα της στέγασης της ομάδας. Στο... στρατόπεδο του Παναθηναϊκού Superfoods θεωρούν το ΟΑΚΑ ως την μοναδική λύση, όπως έχει προκύψει ύστερα από τις σχετικές μελέτες.

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου