ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ… ΡΑΒΕΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙ!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (9:15μ.μ., Novasports 2) με στόχο να δώσει συνέχεια στις νίκες και στη διεκδίκηση της καλύτερης δυνατής θέσης για τα play offs 

Αρχίζει να… ράβει κοστούμι!

Η επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ έφερε -θετική- ενέργεια στον Παναθηναϊκού Superfoods, ο οποίος με τη νίκη του επί της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογική αλλά και βαθμολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας, αντιδρώντας ιδανικά μετά τις δύο ήττες του.

Οι «πράσινοι» έχουν ξανά τον ρόλο του «οικοδεσπότη», καθώς απόψε υποδέχονται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να πετύχουν ακόμα μία νίκη, δεύτερη συνεχόμενη στην Ευρώπη και να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στα play offs, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμά τους από την υψηλότερη θέση.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ καλείται να δώσει το τρίτο της ματς εντός έξι ημερών, γνωρίζοντας βέβαια ότι ένα 48ωρο μετά από το σημερινό θα αντιμετωπίσει τη Μπασκόνια στη Βιτόρια.

ρχίζει να… ράβει κοστούμι! Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (9:15μ.μ., Novasports 2) με στόχο να δώσει συνέχεια στις νίκες και στη διεκδίκηση της καλύτερης δυνατής θέσης για τα play offs Η επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ έφερε -θετική- ενέργεια στον Παναθηναϊκού Superfoods, ο οποίος με τη νίκη του επί της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογική αλλά και βαθμολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας, αντιδρώντας ιδανικά μετά τις δύο ήττες του. Οι «πράσινοι» έχουν ξανά τον ρόλο του «οικοδεσπότη», καθώς απόψε υποδέχονται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να πετύχουν ακόμα μία νίκη, δεύτερη συνεχόμενη στην Ευρώπη και να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στα play offs, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμά τους από την υψηλότερη θέση. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ καλείται να δώσει το τρίτο της ματς εντός έξι ημερών, γνωρίζοντας βέβαια ότι ένα 48ωρο μετά από το σημερινό θα αντιμετωπίσει τη Μπασκόνια στη Βιτόρια. Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 19 Απριλίου