ΟΑΚΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ

Τη διαφωνία της απέναντι στο σχέδιο της Κυβέρνησης και του Δημάρχου Αθηνών περί γκρεμίσματος της Λεωφόρου και δημιουργίας γηπέδου στο Γουδί εξέφρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods!

 

ΟΑΚΑ για 99 χρόνια η πρόταση της ΚΑΕ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal οι Αλέξης Τσίπρας και Γιώργος Καμίνης θα έχουν το απόγευμα συνάντηση από την οποία θα ανακοινωθεί η έναρξη του σχεδίου που θα περιλαμβάνει το γκρέμισμα της Λεωφόρου και νέο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό στο Γουδή!

Η ΚΑΕ, ωστόσο εκφράζει τη διαφωνία της απέναντι σε αυτό το ενδεχόμενο θεωρώντας πως αν πρέπει ο Παναθηναϊκός να υποχρεωθεί να αφήσει τον ιστορικό χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, τότε η πιο δίκαιη και ιδανική λύση είναι η ανταλλαγή του με ολόκληρο το συγκρότημα των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για 99 χρόνια.

Το ΟΑΚΑ διαθέτει το μεγαλύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, το μεγαλύτερο μπασκετικό γήπεδο αλλά και χώρους ικανούς να στεγάσουν ολόκληρο τον σύλλογο!

Η πρόταση περί παραχώρησης των Εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ είχε ξαναπέσει το τραπέζι από τους «πράσινους» και επί ημερών του Σταύρου Κοντονή στο αρμόδιο Υπουργείο και ήταν πλήρως στοιχειοθετημένη.  

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου