ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΣΤΗ ΒΙΤΟΡΙΑ!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε μαζί με την αποστολή της ομάδας για τη Βιτόρια και να παρακολουθήσετε τον κρίσιμο αγώνα με τη Μπασκένια Γκαστέιζ!

Ταξίδεψε με την ομάδα για το «διπλό» στη Βιτόρια!

Οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιούν τις λεπτομέρειες για όλους εκείνους που θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα στη Βιτόρια εκμεταλλευόμενοι το προνομιακό ταξιδιωτικό πακέτο.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στην κάτωθι ανακοίνωση:

«Θέλεις να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψεις μαζί με την ομάδα για τη Βιτόρια με ιδιωτική πτήση και να παρακολουθήσεις τον καθοριστικό αγώνα με τη Μπασκόνια Γκαστέιζ (23/3, 22.00) από τις εξέδρες της Fernando Buesa Arena;

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σου δίνει αυτή τη δυνατότητα με την έκδοση ενός προνομιακού ταξιδιωτικού πακέτου που περιλαμβάνει  αεροπορικό εισιτήριο, με την ειδικά ναυλωμένη πτήση, διαμονή στη Βιτόρια, εισιτήριο του αγώνα καθώς και τα μεταφορικά, με το κόστος να ανέρχεται από 480 ευρώ/άτομο. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μέχρι τις 20/3 στα τηλέφωνα 2103503289 και 2103503282, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10.00π.μ. μέχρι τις 5.00μ.μ.

Υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς του πακέτου με πιστωτική κάρτα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου