ΠΕΡΑΣΕ Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ!

Στη σημερινή (13/3) Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου πέρασε η θέση του Παναθηναϊκού Superfoods και έτσι στις 28 Μαρτίου θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου!-Πάλι τα ίδια από Ολυμπιακό και Άρη

Πέρασε η «πράσινη» θέση για εκλογές στον ΕΣΑΚΕ!

Η  θέση των «πράσινων» ήταν εξ’ αρχής ξεκάθαρη: να γίνουν άμεσα εκλογές για την αντικατάσταση του Μιχάλη Μελή, ώστε ο ΕΣΑΚΕ να έχει έναν ισχυρό πρόεδρο για να διαχειριστεί όλα τα «φλέγοντα» ζητήματα του ελληνικού μπάσκετ!

Και αυτό θα γίνει παρά την περί του αντιθέτου άποψη του «μπλοκ» του Ολυμπιακού με τον Άρη, το ο οποίο αν και απομονωμένο δεν σπάει με τίποτα! Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων πρότειναν να παραμείνει ως υπηρεσιακός πρόεδρος ο νυν αντιπρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μέχρι τον Ιούνιο, αν και αμφότεροι στο προηγούμενο ΔΣ ήταν αντίθετοι με το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ωστόσο, το καταστατικό του ΕΣΑΚΕ δεν είναι ξεκάθαρο επ’ αυτού με αποτέλεσμα οποιοσδήποτε ήθελε θα μπορούσε να καταθέσει ένσταση.

Για να αποφευχθούν τέτοιες παλινωδίες και για να υπάρχει ισχυρή διοίκηση ο ΕΣΑΚΕ, οι «πράσινοι» επέμειναν στη θέση τους για εκλογές το συντομότερο δυνατό. Το αίτημα μπήκε σε ψηφοφορία και υπερψηφίστηκε πανηγυρικά, όπερ σημαίνει πως στις 28 Μαρτίου θα γίνουν οι εκλογές, κάτι άλλωστε που ανακοινώθηκε επίσημα από τον Σύνδεσμο: «Την Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου στην σημερινή συνεδρίαση της», ανέφερε η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα σίγουρος υποψήφιος θα είναι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος από τον ΠΑΟΚ.  

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου